What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

shredder

Death Knight
Εχω να κανω μια σημαντικη ανακοινωση. Πηγα πριν 2 εβδοαμδες για πρωτη φορα στο σπτιι της φιλης μου και ειδα το playstation στο ραφι μαζι με τον Gofy και τον Donald. Την ρωτησα τι κανει εκει και μου ειπε πως εδω και καιρο το παρατησε και παιζει μονο στο laptop της. Δεν μου το ειχε πει απο την αρχη οτι ηταν παλια κονσολου και ετσι νομιζα οτι παιζει ακομα στο playstation! Και οτι μετα εγινε pc gamer!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
όλοι περάσαμε από μια περίοδο στις κονσόλες, αν δεν δεις πως θα κρίνεις;

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member

Θα το χαρακτήριζα ως μίνι έκπληξη διότι συνήθως όταν βγαίνει νέο hardware πελάτες και scalpers πέφτουν με τα μούτρα. Βέβαια από την στιγμή που δεν ξεπούλησε στις ΗΠΑ που έχει συγκριτικά την καλύτερη τιμή, αυτό κάτι δείχνει.

chek2fire

Mind-flayer

Θα το χαρακτήριζα ως μίνι έκπληξη διότι συνήθως όταν βγαίνει νέο hardware πελάτες και scalpers πέφτουν με τα μούτρα. Βέβαια από την στιγμή που δεν ξεπούλησε στις ΗΠΑ που έχει συγκριτικά την καλύτερη τιμή, αυτό κάτι δείχνει.

χωρίς κανένα μεγάλο τίτλο μην περιμένει κανείς και μεγάλες πωλήσεις. H χειρότερη γενιά κατά κοινή ομολογία σε όλες τις κονσόλες.
Η nintendo το παλεύει μόνη της και ετοιμάζεται να ανακοινώσει και το switch 2 λίγο πριν τις γιορτές.

shredder

Death Knight
Εκει στον πλανητη του δεν εχουν pc και κονσολες αλλα εχουν ρομποτ και διαστημοπλοια. Πολυ περιεργο αυτο. Μαλλον θα ηρθε στη γη και αγορασε κονσολα. Στο βιντεο λεει οτι δεν θα παρει το playstation 5 pro και πως δεν συμφωνει με το να κοστιζουν οι κονσολες 800 ευρω. Αρα μπορει ετσι επειδη ειναι γνωστος να πεισει και αλλους κονσολαδες να μην το παρουν! Αυτο θελουμε και εμεις ως pc gamers.

Top Bottom