What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Table-top games (Board gaming thread etc.)

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Εν τω μεταξύ το campaign για το CP επιτραπέζιο άνοιξε λίγη ώρα πριν στείλω το λινκ, και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Πάει ολοταχώς για 1,3 μύρια... Φρενίτις!

Δώσε μας και μας τίποτα ρε μπάρμπα...

chek2fire

Mind-flayer
Εν τω μεταξύ το campaign για το CP επιτραπέζιο άνοιξε λίγη ώρα πριν στείλω το λινκ, και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.
υπήρχε ήδη το hype και λόγο ότι είναι βασισμένο στο game και ότι είναι πίσω η cd projekt. Mπήκα και εγώ πάντως για την απλή την έκδοση αν και οι μινιατούρες δείχνουν πολύ καλές αλλά μιλάμε για 60 ευρώ πάνω. H απλή η έκδοση μαζί με το φπα το Ελληνικό βγαίνει στα 90 ευρώ βάλε μετά και τα μεταφορικά που θα σου χρεώσουν σε δεύτερο χρόνο στα 30 ευρώ.

chek2fire

Mind-flayer
Το Witcher της ίδια εταιρείας σε συνεργασία πάλι με την cd project μάζεψε κοντά στα 9 εκατομμύρια

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Το μόνο πραγματικό επιτραπέζιο που χρειάζεται κάθε σπίτι.

lucinos

Death Knight
Το μόνο πραγματικό επιτραπέζιο που χρειάζεται κάθε σπίτι.
so_bad_its_worse.png

Μπορεί να είμαι υπεραισιόδοξος αλλά ίσως και να χτυπάει με ακρίβεια την κορυφή.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρος πως η εταιρεία που φτιάχνει αυτήν την παιχνιδάρα θα είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη μας. Δεν απογοητεύτηκα.

chek2fire

Mind-flayer
Ενα πολύ καλό board game που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι το fateforge.

συνεργατικό adventure με app που σου αφηγείται την ιστορία, γρήγορες μάχες που μερικοί λένε ότι θυμίζει ψηφιακό παρά board game

mits@kos

Death Knight

Δουλειά στην οποία συμμετέχουν και δύο φίλοι, έπιασε τον στόχο σε 5'1". Αξίζει την προσοχή σας.

tyrion395

Mind-flayer

Δουλειά στην οποία συμμετέχουν και δύο φίλοι, έπιασε τον στόχο σε 5'1". Αξίζει την προσοχή σας.
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω το παρακάτω, γνωρίζοντας ότι εμπλέκονται Έλληνες :D:

MaverickStrange

Mind-flayer
Έμαθα πως τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το επιτραπέζιο του Slay the Spire.

Αυτό μου δίνει την ώθηση να ασχοληθώ με το video game. Ελπίζω το επιτραπέζιο να είναι τo ίδιο καλό από ό,τι έχω ακούσει.

tyrion395

Mind-flayer
Πάνω σε αυτό να πω το εξής: Slay the spire video game, τιμή γύρω στα 15€ και με τις συχνές εκπτώσεις πέφτει στα 8-9.
Slay the spire επιτραπέζιο τιμή γύρω στα 100+ και πάω στοίχημα ότι θα βγουν και επεκτάσεις με κάρτες σε τιμές ασταναπάνε.

Δεν έχω καμία πρόθεση να γίνω "κακός" ή επιθετικός απένταντι στους παίκτες, πιστέψτε με, αλλά πιστεύω ότι το άρμεγμα στα επιτραπέζια τείνει να ξεπεράσει κατά πολύ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στα video games. Και δεν διαμαρτύρονται οι παίκτες

Βλέπουμε μεγάλες αλλά και μικρές εταιρίες να λειτουργούν τυχοδιωκτικά εκμεταλευόμενες όχι μόνο τη "φούσκα" (?) των επιτραπεζίων- θεωρώντας ότι ίσως (?) θα σκάσει ανά πάσα στιγμή, οπότε ό,τι αρπάξουμε- αλλά και το ότι οι χομπίστες κάνουν σαν παιδιά σε παιχνιδάδικο και προς το παρόν(?) είναι πιο δεκτικοί σε αυτές τις πρακτικές. Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι οι Skybound και η Rebelion πχ έχουν αυτόνομα τμήματα επιτραπεζίων.

chek2fire

Mind-flayer
ωραίο game το gwent και πιστεύω θα τους είναι εύκoλο να το μεταφέρουν σε φυσική μορφή

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Προσωπικά μόνο για συλλεκτικούς, fanboyίστικους λόγους, λογικά θα διορθώσουν κάποια ζητήματα ισορροπίας μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.

Stamatimenos

Death Knight
Περιμένω αυτή την ομορφιά για Χριστούγεννα. Φαντάζομαι θα είναι κάτι σαν το Legend of Drizzt (tile placement coop ερπιτζοειδές) που είχα πάρει πριν κάτι χρόνια.

Παιδιά, αν μπορείτε γενικά ψωνίστε από αυτό το site, είναι πάρα πολλοί καλοί, φιλόζωοι και φιλάνθρωποι και αντιμετωπίζουν και προβλήματα υγείας, στηρίξτε, μέρες που είναι.

chek2fire

Mind-flayer
εγώ γενικά έχουν αγοράσει αρκετά από εκέι. Φοβερά ενημερωμένο site με νέες κυκλοφορίες αφού είναι backer σε πολλά board game σε gamefound, kickstarter και έχουν διαθέσιμα επιτραπέζια με το που τα στείλουν.
Εχει και πολύ καλό κατάλογο σε rpg.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Ωραίο παιχνίδι, ωραίο σάιτ, ευχαριστούμε που το ανέφερες Σταματημένε. Μόλις πήρα το Cascadia για το σπίτι, αλλά θα τσεκάρω κι εκεί για κανένα δωράκι.
Σατανική σύμπτωση, το πήρα κι εγώ για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δώρο.😁

Top Bottom