What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Hand of Merlin (Early Access)

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Πώς θα σας φαινόταν ο γνωστός μάγος των μύθων Merlin στον ρόλο του… Dr Strange; Στον κόσμο του παιχνιδιού ο Merlin δεν είναι ένας απλός μάγος αλλά ένα πλάσμα που μπορεί να δει όλες τις διαφορετικές πραγματικότητες ενός εκτενούς multiverse. Όπως λέει χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του παιχνιδιού, “υπάρχουν άπειροι κόσμοι και άπειρα κάστρα Κάμελοτ”. Στην πραγματικότητα οι developers βρήκαν έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να εξηγήσουν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των παιχνιδιών roguelites, το άδοξο τέλος ενός run και την εκκίνηση από την αρχή. Ένα αρχαίο κακό απειλεί να καταστρέψει όλο το multiverse και ο Merlin το αντιμάχεται σε πολλαπλά σύμπαντα, στρατολογώντας γενναίους ιππότες για να εκτελέσουν τα σχέδιά του. Εάν οι ιππότες ενός σύμπαντος αποτύχουν στην αποστολή τους, ο Μέρλιν ξεγράφει αυτό το σύμπαν και προχωρά στο επόμενο...

Continue reading...


 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Αν και δεν είμαι φαν των roguelites και δεν με τραβά το εικαστικό του συγκεκριμένου, ήθελα να δώσω εύσημα για την έξοχη ατάκα 'ΦΟΥΤΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΘΟΥΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΘΟΥΡΟΥ'.

Δυνατός υποψήφιος για το Καλοκαιρινό Τεσέρτ Ρέητζκουιτ '21 (Survival Deluxe Edition, μόλις 39.99 για τους αφοσιωμένους αναγνώστες!)
 
Top Bottom