What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The road to E3/Summer Game Fest 2021

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,374
Aπό γιούμπι κρατάω μόνο το Ράιντερς που φαίνεται να βγάζει δέκα φορές περισσότερα γούστα από το Στηπ. Και ότι το περιεχόμενο του σήζον πας του ΦαρΚράι6 δεν είναι κάτι που θα με έκαιγε, τελείως αποκομμένο φαίνεται από το κυρίως πιάτο, οπότε βγαίνει η γκολντ από γουίς και μπαίνει η απλή.

Βέβαια δέκα λετπά μέσα στη παρουσίαση της ντηβόλβερ είχα ξεχάσει ήδη ότι κι αν έδειξε η γιούμπι, ασχέτως αν δεν βρήκα ούτε ένα τίτλο που να μου κλικάρει μανιασμένα. Μόνο το ΣάντοΓουόριο3 που μου θυμίζει ότι δεν έπαιξα ακόμα το 2.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,637
Και μένα με απογοήτευσε το Rocksmith+. Ούτε career mode, ούτε καγκουριές, ούτε ακριβής μέθοδος μέτρησης κιθαριστικού e-peen απέναντι στους γνωστούς σου..#ΤΙΚΑΝΟΥΝΕΚΕΙΣΤΗUBISOFT.

Όπως είναι, μπορεί πραγματικά να ωφελήσει μόνο έναν εντελώς αρχάριο, στον οποίο ένας χρόνος συνδρομή θα έρθει φτηνότερα από ένα χρόνο μαθήματα...με το ανάλογο κόστος σε ποιότητα διδασκαλίας βέβαια. Θα δω την beta, ίσως πάρω κι ένα μήνα συνδρομή για να λιώσω τα ατσίβμεντς (αν έχει δηλαδή) και μετά αριβεντέρτσι.

Death Trash, Lake και Trek To Yomi στα ενδιαφέροντα.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,293
Όπως είναι, μπορεί πραγματικά να ωφελήσει μόνο έναν εντελώς αρχάριο, στον οποίο ένας χρόνος συνδρομή θα έρθει φτηνότερα από ένα χρόνο μαθήματα...με το ανάλογο κόστος σε ποιότητα διδασκαλίας βέβαια.

Η συνδρομή απ'ότι φαίνεται θα κοστίζει ή 15$/μήνα ή 100$/χρόνο.
Ενδεικτικά το Fender Play κοστίζει ή 10$/μήνα ή 90$/χρόνο...

Κάτι δεν πάει καλά.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,637
Στάνταρ θα οδηγηθούν σε μείωση τιμής. Κύριος ανταγωνιστής τους είναι το business model του Yousician, το οποίο αντίγραψαν επιτυχώς και ξεπέρασαν στα RS και RS14. Δεν νομίζω πως θα καταφέρουν να έχουν σημαντικό retention με 15Ε το μήνα συνδρομή, όσο κι αν αποπειρώνται να το πλασάρουν ως 'Spotify με μαθήματα'.

Μεγάλο κρίμα, χάθηκε ευκαιρία για 'αληθινό' Guitar Hero με στόρι μόουντ για να το ζούμε σκληρά εμείς οι καταπιεσμένοι μεσήλικες!
 

dio666

Gelatinous Cube
Joined
Jan 3, 2016
Messages
81
παιδες τι ωρα ειναι το πατοφιλτ gameplay reveal σημερα?

καλα η ubi ηταν για τα μπαζα χτες εχει πεσει πολυ downgrade και σε γραφικα και σε ποιοτητα απο οτι ειδα αν ευτυχως το Valhalla ηταν τουμπανο το καταευχαριστήθηκα!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,637
Το Valhalla είναι σταθερή αξία, απολαυστικό ψευδο-ιστορικό έπος, πολύ γούσταρα που θα λάβει και δεύτερο χρόνο υποστήριξης. Ποιητάρα Έιβορ προχώρα, ματοκύλα όλη τη χώρα! (Πάντα μελαγχολικά όμως, το Blood Eagle θέλει συγκέντρωση και συντριβή)
 

Admiral

Kraken
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
8,227
Martha is dead?


 

Admiral

Kraken
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
8,227

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,293
Πρωτότυπο αυτό, θα κάνουν παρουσίαση και δεν θα μιλήσουν για games.

Αν είδες τη χθεσινή παρουσίαση της Gearbox μάθαμε πάρα πολλά για... την ταινία Borderlands, ενώ ξαναέδειξαν το ίδιο trailer για το spin-off που έδειξαν στα summer game awards.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,831


Sunday, June 13​

PublisherStart time
E3 Pre-Show11:45 a.m. ET, 8:45 a.m. PT
"Naraka Bladepoint" by 24 Entertainment12:30 p.m. ET, 9:30 a.m. PT
Xbox & Bethesda Showcase1 p.m. ET, 10 a.m. PT
Square Enix3:15 p.m. ET, 12:15 p.m. PT
"Back 4 Blood" by Warner Bros. Games5 p.m. ET, 2 p.m. PT
PC Gaming Show5:30 p.m. ET, 2:30 p.m. PT
Future Games Show7 p.m. ET, 4 p.m. PT
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,374
Aν υπήρχε έστω και μία στο μύριο για οτιδήποτε ρόκσταρ, θα είχα πάει στα βουνά μια βδομάδα τώρα να καθαρίσω το μυαλό μου και θα γυρνούσα ίσα για το ρηβήλ.
 
Top Bottom