αποφασιστε ποιο ειναι το θρεντ.
ωστοσο θα ποσταρω στης καρα, για να ζηλεψει ο ιπποκρατης.
δεν εχω κατι να προσφερω στην συζητηση, (δεν με νοιαζει αν ειναι επικεξκλουσιβ, ξερω οτι δεν θα επαναληφθει το Υπερτατο και δεν πρεπει εξαλλου, ωστοσο με ανησυχει και με προβληματιζει που πανε απο ινχαουζ σε θερντ παρτυ, αφου συνηθως το αντιθετο ειναι επιθυμητο απ τις εταιριες, ειδικα οταν υπαρχουν τοσα ασετς ετοιμα), ΑΛΛΆ ΚΥΡΙΩΣ ποσταρω για να ευλογησω τα γενια του χειρομαλαχτη, που ελεγε στις 23/12/20:
οκ, ηταν τρομερα ταλαντουχοι οι αθρωποι και βγαλανε το Υπερτατο. οταν πας να καταπιαστεις με νεο σετινγκ, κυβερνοξερωγω κι εχεις και οραμα κι εχεις ισως υπερτιμησει τις δυναμεις σου (οχι στον δημιουργικο τομέα, στον "εκτελεστικο" εννοω) και εισαι και λιγο ψηλωμενος του στυλ, "ελα τωρα, θα τους παρουμε τα βρακουλίνια παλι", αυτα συμβαινουν. κι εχεις ανοιχτει σε επενδυτες, σε κονσολοβερσιονς, σε μουλτιπλειερ και προφανως σε περιμενει ενα ολοκληρο συστημα στη γωνια. ναι, ισως ακουγεται λαικιστικο, αλλά οταν εχεις φερθει τοσο λαρτζ στο κοινο (φανταστικα dlc, σαπορτ, no-DRM) oι οχτροι σου πολλαπλασιαζονται.
το θεμα ειναι οτι τωρα την πατησε η τσιντιπι οτι κι αν λεμε εμεις. εφαγε γερη καρπαζια. το παιχνιδι θα το διορθωσει, αλλά επισης δεν ειναι κακο να σκεφτει κανείς (βασικα εγω, αποψαρα μου ειναι) οτι το Υπερτατο δεν θα επαναληφθει και καλο ειναι η cdp να μην αγχωνεται για να το ξεπερασει.
τι θα ηθελα? οκ, εγινε οτι εγινε. κατσε 2 χρονακια, χωρις την φοβερη πιεση με ντιλέις και ανακοινωσεις και πατσαρε οτι μπορεις, δωσε το στον λαό και μετα κοψε τα πολλα πολλα με πολλους πολλους, (χρημα σου εχει μεινει αφθονο, απ οτι βλεπω), και γυρνα σ αυτο που ξερεις καλα και το εκανες τέλεια, χωρις αγχος ομως να ξεπερασεις το w3. και μετα με μικροτερο scope και λιγοτερη εξωστρεφεια, κατσε και καταπιασου με οτι σετινγκ θες, δε θα σου κοψω την δημιουργικοτητα.
tl/dr: ο μαλαχτης θελει γουιτσε 4 και ισως και να ψιλοχαρηκε ο καναγιας με την χαστούκα που εφαγε η cdp, οταν αλλαξε σετινγκ.
ΧΑ. καποιος στην τσιντιπί διαβαζει ρεηκουί. δικαίως.