By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγώ αγόρασα πολύ πράμα σε αυτές τις εκπτώσεις (να ναι καλά τα 400 ευρώ που έβαλα τσέπη steam από το Χρυσό μαχαίρι που μου σκασε στο CS:GO - το αστείο είναι ότι κάποιος το αγόρασε με 460 ευρώ).
Αγόρασα τα παρακάτω:
View attachment 3572
View attachment 3573
Και τελικά έβαλα να παίξω το Onimusha Warlords. Το χα παίξει σε XBOX φίλου πριν 20 χρόνια. Τώρα που χω ολοκληρώσει το 1/3 του παιχνιδιού μπορώ να πω ασφαλέστατα ότι είναι Resident Evil με Samurais Ninjas και Δαίμονες. Πόσο μου λείπει αυτή η στατική κάμερα σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική μουσική ρε γαμώτο! Φοβάμαι ότι στα επόμενα Resident Evil games/Remasters αυτό θα χάνεται.
Streets of Rage 4 : Έφυγε ένα playthrough me Axl Stone. Πολύ καλό το παιχνιδάκι αν και μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Θα πρέπει να το παίξω και διπλό αυτό κάποια μέρα.
Onimusha Warlords : Φοβερό παιχνίδι. Όποιος λατρεύει τα πρώτα Resident Evil παιχνίδια και τους Samurai (και λίγο Ninjas ok) πρέπει να επενδύσει άφοβα τώρα που είναι σε προσφορά!
Το χε παίξει κανείς το Onimusha?
Μπορείς να πεις ότι σφάζεις χιλιάδες κόσμο, αλλά δεν είναι ότι σαν το Dynasty Warriors π.χ.Όχι ακόμα. Είναι από αυτά τα σρεντερικά τα musou που σφάζεις χιλιάδες κόσμο ή το μπερδεύω με κάτι άλλο;
Ο βασικός λόγος που το παρατήσαμε πάντως (το παίζαμε co-op με ένα φίλο) ήταν πως δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι από το loot από ένα σημείο και μετά, ειδικά τα armors
Τελικά ο Outlander μου πάντως είναι 93, όχι 98, δεν θυμόμουν καλά. Κάποια στιγμή θα τον ανεβάσω μέχρι το 100, κρίμα είναι.