By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Οχο-οχο-χο
Εγω απο την άλλη έχοντας παίξει καμμιά πενηνταριά ώρες (το παράτησα κάπου στη novigrand) δεν θα γύριζα πίσω ακόμα και αν με πληρώναν καλά.Witcher III. Έχω τεράστια ανάγκη να εξαφανιστώ πάλι στον κόσμο του. Θα πλήρωνα καλά για να μπορούσα να το ζήσω και πάλι για πρώτη φορά.
Καλώς το Γάιο.δεν θα γύριζα πίσω ακόμα και αν με πληρώναν καλά.
το Witcher III. Έχω τεράστια ανάγκη να εξαφανιστώ πάλι στον κόσμο του.
Τι εννοεις;Ήταν και μια εποχή που δεν είχα ακόμα καταπιαστεί με παιχνίδια με μεγάλο replayability value, πχ τίποτα Civilizations.
δεν θα γύριζα πίσω ακόμα και αν με πληρώναν καλά.
Καποιος να κανει ενα ολιγοημερο ban στον Nitro. Το τρολαρισμα του ξεφευγει λιγο απο την ορθοδοξη ηθικη.
πες μας οτι επαιζες με cheat και ετσι το παιχιδι εχανε το νοημα του.
τι εννοείς; δεν ξέρω πως να αλλιώς να στο γράψω χωρίς να γράψω τα ίδια.
Είχαμε στην παρέα 2-3 παιχνίδια που άλλαζαν χέρια ή αντιγράφονταν και μετά κάναμε καιρό να πάρουμε νεότερα οπότε τελείωνε το τι έχουμε να παίξουμε.
Τότε δεν έπαιζα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μέχρι να βαρεθείς, πχ Civ, NMS κτλ και δεν είχαμε internet για να πχ κατεβάσουμε νέα maps για το AOE.
Είμαι μικρότερος εγώ, έριχνα 10δρχ στο Dig DugΥπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ έπρεπε να ρίχνω τάληρα, κάθε φορά που έχανα στην πίστα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()