bald_killer
Death Knight
Εμένα βρίσκεται ακόμη στη Wishlist.Από το ότι δεν έχεις τερματίσει το RDR 2. Αν είναι δυνατόν.
cancel me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμένα βρίσκεται ακόμη στη Wishlist.Από το ότι δεν έχεις τερματίσει το RDR 2. Αν είναι δυνατόν.
Πο πο…. Καταπέλτης είσαι. Οπότε, πάει για αγορά όταν θα πέσει η τιμή ή το βρω με 1€ κλειδάκι για την STEAM πλατφόρμα.Εικαστικά είναι πανέμορφο αλλά η γραφή και οι χαρακτήρες είναι μετριοκακοί. Κι όχι μόνο δεν το αντιλαμβάνονται ώστε να το πάνε χαλαρά ως ίντι αντβέντσουρ του 5ευρου, αλλά τους έχουν να παρλάρουν άνευ λόγου και οικονομίας, βαθιά πεπεισμένοι πως είναι το δώρο των Θεών στους adventurers.
Ούτε ένας συμπαθητικός χαρακτήρας, είναι επίτευγμα όσο να πεις.
Σώθηκα που δεν πήρα το EA FC 25 πραγματικά. Χωρίς ποδοσφαιράκι δεν γίνεται ωστόσο και παίζω αλλά χαλαρά το Efootball όποτε έχει events ή χαλαρά το league mode (pve) για να ανεβάσω level τους παίχτες που μου τυχαίνουν. PVP μόνο όταν πρέπει να παίξω για task.Από του χρόνου σκοπεύω να καταργήσω τα ποδοσφαιράκια, γιατί δεν πάει άλλο...