Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Μολις ειδα το πιο ΓΑΜΑΤΟ τελος επεισοδιου σε σειρα...τοσο στησιμο τοσα χρονια για αυτο το υπερτατο "WHAT THE FUCK!" στο τελος! Ειλικρινα καλυτερο απο το sequel

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μολις ειδα το πιο ΓΑΜΑΤΟ τελος επεισοδιου σε σειρα...τοσο στησιμο τοσα χρονια για αυτο το υπερτατο "WHAT THE FUCK!" στο τελος! Ειλικρινα καλυτερο απο το sequel
![]()
και δείτε τη καλύτερη με διαφορά σειρά της χρονιάς
Συμμετεχει στο γραψιμο ο Joe AbercrombieΠάμε και σ'αυτά που μου άρεσαν:
Γέλασα αρκετά με τα high-tech ποντίκια, μου άρεσαν τα γραφικά και το κωμικό gore. Μέχρι και το story απόλαυσα.
Για εμενα τιποτα δε μπορει (προς το παρων ελπιζω) να ξεπερασει το Breaking Bad.Των 10s;
Πόσιμπωλ.
Για εμενα τιποτα δε μπορει (προς το παρων ελπιζω) να ξεπερασει το Breaking Bad.
Οπως και να εχει ειναι εκπληκτικη σειρα, η οποια δε τολμω να φανταστω σε τι επιπεδα θα εφτανε αν δε ξεραμε την εξελιξη σχεδον ολων των βασικων χαρακτηρων.
Εχουν μεινει 7 επεισοδια. Αν μου επιτρεπεται η προγνωση και με βαση τη δομη των 7 πρωτων επεισοδιωνΑυτό κατ εμέ θα εξαρτηθεί από το πώς θα τελειώσει το BCS νομίζω.
Εντάξει, υπερβάλλεις. Μια σκηνή μερικών δευτερολέπτων ήταν.
Οι σοφοί άνδρες, σοφά μιλούνΑν σε δύο κιλά παγωτό σοκολάτα, ανακατέψεις δέκα γραμμάρια σκατό, είναι σκατωμένο ή όχι; Μόνο δέκα γραμμάρια είναι.
Αν σε δύο κιλά παγωτό σοκολάτα, ανακατέψεις δέκα γραμμάρια σκατό, είναι σκατωμένο ή όχι; Μόνο δέκα γραμμάρια είναι.
Αν σε δύο κιλά παγωτό σοκολάτα, ανακατέψεις δέκα γραμμάρια σκατό, είναι σκατωμένο ή όχι; Μόνο δέκα γραμμάρια είναι.
Είναι γκουρμέ μενού!!!!