What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Οντως, δεν χανετε και τίποτα με το ελ καμινο, αλλα νταξ, βλεπεται.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Το Ελ Καμίνο είναι κάτι σαν επίλογος και "σφηνάκι breaking bad lore", προσφέρει closure σε πράγματα που είδαμε στο φινάλε της σειράς. Αξιοπρεπές για αυτό που είναι, σαν ένα μέτριο προς καλό επεισόδιο BB.

Το Better Call Saul είναι εμπειρία ζωής, απλά.

Miden Agan

Mind-flayer
Και όπως προείπα, παράτησα το Rings of Power και ευτυχώς έκανα τη χάρη στον εαυτό μου και ξεκίνησα το "The Sopranos" που είχα στο μπακλογκ εδώ και πολυυυυ καιρο!
Ακόμα λίγο μετά τα μισά του πρώτου κύκλου είμαι αλλά ρε φίλε, έπος!

Borracho

Ancient Red Dragon
Sopranos-Lilyhammer, μικροί έρωτες.

Πολύ δυνατό και αρκετά 'άγνωστο' στην ημετέρα είναι και το σχετικά συνομίληκό τους, Boardwalk Empire.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
new jersey for the win.

καποια στιγμη πρεπει να δω το σοπράνος, ο κοπάνος. μονο και μονο για τους γνωστους λογους, θα επρεπε ηδη. το βανω τωρα αμεσως στο πενταετές προγραμμα.

Eaglos

Mind-flayer
To Saul όλο το ξεκινάω και όλα το παρατάω και κάθε φορά δεν θυμάμαι από που το παράτησα και το ξεκινάω από την αρχή και τελειωμό δεν έχει. Νομίζω θα το πιάσω από το τέλος της 2ης σεζόν και μετά μπας και το καταφέρω.

Sopranos όλο το ακούω αλλά δεν έχουν διασταυρωθει η δρόμοι μας.

Τώρα απολαμβάνω Slow Horses 4η σεζόν

mits@kos

Death Knight
Και το Sopranos το αντιμετώπισα σαν το ΒΒ, μάλιστα την ίδια εποχή περίπου. Θυμάμαι μου είχε φανεί πολύ αργό. Μετά από BB και BCS, έχει σειρά το The Wire, αλλά θα ήθελα να δώσω και σε αυτό μια δεύτερη ευκαιρία.

The Nameless One

Mind-flayer
Ο ορισμός της γενναιότητας: άφησαν ανοιχτά τα σχόλια σε αυτό το βίντεο:

Εγώ το έκανα like πάντως! Με την ελπίδα να ρίξει πολλά λεφτά εκεί η amazon και να μην έχει στο τέλος αρκετά για να συνεχίσει την παράγωγη του RoP

shredder

Death Knight
Επειδη θα πολεμησω τον Heman σε 4 μερεςMasters of the Universe/Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles of Grayskull #1 :: Profile :: Dark Horse Comics αποφασισα να ξεκινησω να βλεπω τις σειρες. Εχουν βγει 5 συνολικα All 5 He-Man TV Shows, Ranked Worst To Best και εδω και 2 εβδομαδες αρχισα την πρωτη η οποια ειναι και η μεγαλυτερη με 130 επεισοδια List of He-Man and the Masters of the Universe episodes - Wikipedia Ειμαι στο 28 Ειχα δει καποια επεισοδια της πρωτης σειρας την δεκαετια του 1990 καπου εκει 1994 η 1995 . Καλο ειναι με πολυ δραση. Ο Skeletor φοβερος!!

Top Bottom