What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το Alone in the Dark επιστρέφει

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,510
Κατόπιν ανακοίνωσης της THQ Nordic, ένα νέος τίτλος της σειράς Alone in The Dark βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ο οποίος αποτελεί ένα “reimagine” του πρωτότυπου παιχνιδιού.
Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το καινούριο Alone in The Dark επιχειρεί μια καινούρια προσέγγιση στην ιστορία του κλασικού τίτλου της Infogrames, η οποία θυμίζει αντίστοιχα εκείνη που επιχείρησε (επιτυχημένα) η Capcom στο Resident Evil 2.
Η υπόθεση μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1920 και περιστρέφεται γύρω από τον ερευνητή Edward Carnby και την Emily Hartwood, οι οποίος προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του του θείου της τελευταίας, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην έπαυλή του.
Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι ελάχιστα πράγματα θα σχετίζονται με το αρχικό παιχνίδι, εντούτοις το trailer δείχνει αρκετά υποσχόμενο και ενδιαφέρον. Προς το παρόν δεν υπάρχει καν “παράθυρο” για την ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε αναμονή μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη...

Continue reading...
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Ειχα παίξει κάποτε εκείνο του 2008. Αθλιος χειρισμος και αχρηαστο λεβελ που τρεχεις με ενα ταξί να σωθείς. Δε παίζει να το είχα τελειώσει.

Τούτο φαίνεται καλό αλλά απ'όσο διαβάζω από μερικά σχόλια, δεν είναι και τόσο αυθεντικό όσο τα πρώτα λόγω action/shooting στοιχείου.
 
Top Bottom