What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΤΟ PC ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΝΕΣ!!!!!<br><br>ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑΙΤ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ!!!<br><br><br>Συνεδεσα το κινητο στο PC πριν μερεςγια να περασω φωτογραφιες. Και με το που αποσυνεδεσα το κινητο  ΤΙ ΕΙΔΑ? Οτι οι περισσοτερες φωτογραιφες δεν υπαρχουν πλεον στο κινητο!!  Και σαν να μην εφτανε αυτο καηκαν και αλλες θυρες συμπεριλαβανομενου αυτης που το ειχα συνδεσει!! Θα θυμαστε που θα σας ειχα πει το Μαιο οτι ξεκινησε σιγα σιγα να χαλαει η μητρικη οταν σταματησαν να λειτουργουν το πληκτρολογιο και το ποντικι και μετα τα εβαλα σε αλλες θυρες οπου λειτουργησαν κανονικα ωσπου εγινε τον Ιουνιο για δευτερη φορα βραχυκυκλωμα και αναγκαστηκα να αλλαξω και παλι θυρα στο ποντικι. Τωρα η κατασταση εχει ξεφυγει! Τις δοκιμαζα μια μια και μονο η τελευταια δουλευει οποτε μπορεσε να αναγνωρισει το κινητο. Και φυσισκα αυτες που εχω πληκτρολογιο ποντικι xbox 360 controller και εκτυπωτη. Υπαρχει περιπτωση να εγινε και αλλο βραχυκυκλωμα ενω ειχα συνδεμενο το κινητο με αποτελεσμα να σβηστουν? Εγω δεν ειχα σβησει τιποτα απο το κινητο απλα τις περασα στο PC και μετα το αποσυνεδεσα.  Αυτο εγινε πριν απο μερες.<br>Και τωρα βλεπω πως οι φωτογραφιες αυτες που περασα στο pc οπως και πολλες αλλες εχουν διαγραφτει απο το κινητο!! Ετσι χωρις λογο!!<br><br>TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Η τρελαθηκε η εγινε βραχυκυκλωμα στη μητρικη την ωρα που αποσυνδεσα το κινητο με αποτελεσμα να παθει ζημια και αυτο.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
1) o τεχνικός τι λέει για το θέμα;<br><br>2) Πάρε νέα μητρική. Μάλλον είναι στα τελευταία της. Όταν ανοίγεις το κουτί, βγάζεις τα περικάρπια με τα καρφιά; Ίσως τρύπησαν κομμάτια απ το τσιπ της πλακέτας...<br><br>3) Μου φαίνεται δεν θα χεις λεφτά για αναβάθμιση του χρόνου για μητρική με PCI 4.0 και θα σε γλεντάμε όλοι για καιρό με τις mobo απ το 2011  :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br><br>4) χάλασε και το κινητό δηλαδή;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Το βραχυκύκλωμα δε σβήνει φωτογραφίες.<br>Μήπως έκανες αποκοπή αντί για αντιγραφή, τις φωτογραφίες από το κινητό;<br><br>Εσύ συνέχισε πάντως να πειράζεις clock και voltage από σχόλια στο youtube και θα είναι θαύμα αν το pc δε γίνει 4th of July...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Αντιγραφη εκανα . Και οχι δεν εχω πειραξει κανενα overclock εδω και εβδοαμδες απο τοτε που εβαλα τον επεξεργαστη στα 4.2 και ουτε προκειται να κανω αλλο oc επειδη ετσι κι αλλιως θα το αναβαθμισω το 2017.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
1) Είχε τελειώσει η επικοινωνία PC-κινητό ή τράβηξες το καλώδιο κι όποιον πάρει ο χάρος;<br>2) Καλώδιο το 2016;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτο που λεει ο τζιμης. Καποια ματσαγκονια εκανες αρχηγε. Τωρα, οι θυρες που δε λειτουργουν ειναι αλλο θεμα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br>1) o τεχνικός τι λέει για το θέμα;<br><br>2) Πάρε νέα μητρική. Μάλλον είναι στα τελευταία της. Όταν ανοίγεις το κουτί, βγάζεις τα περικάρπια με τα καρφιά; Ίσως τρύπησαν κομμάτια απ το τσιπ της πλακέτας...<br><br>3) Μου φαίνεται δεν θα χεις λεφτά για αναβάθμιση του χρόνου για μητρική με PCI 4.0 και θα σε γλεντάμε όλοι για καιρό με τις mobo απ το 2011  :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br><br>4) χάλασε και το κινητό δηλαδή;<br></blockquote><br><br>Θα παρω νεα μητρικη μαζι με νεο επεξεργαστη και μνημη το 2017 για να εχει PCI 4.0 αλλα εαν καει πιο πριν τοτε θα παρω core i6700k αντι για core i7 7700k και pci 3.0 αντι 4.0.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Αντιγραφη εκανα . Και οχι δεν εχω πειραξει κανενα overclock εδω και εβδοαμδες απο τοτε που εβαλα τον επεξεργαστη στα 4.2 και ουτε προκειται να κανω αλλο oc επειδη ετσι κι αλλιως θα το αναβαθμισω το 2017.<br></blockquote><br><br>..μην ειχε καμια φωτο της χοντρης και ξεχειλωσε η θυρα κατα το περασμα στο pc?<br>μη τη βαλεις καλυτερα τη φωτο να τη δεις στο μονιτορ γιατι και η hdmi ειναι πολυ στενη...<br>βαλε την οθονη σε dvi που εχει άπλα μπολικη για να περασει...<br><br>-μα καλα ο τεχνικος σου τοσο ασχετος ειναι και δε σε προειδοποιησε??....<br>τι να πω<br> :bananallama: :crazynoice:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
<blockquote><br><blockquote><br>1) o τεχνικός τι λέει για το θέμα;<br><br>2) Πάρε νέα μητρική. Μάλλον είναι στα τελευταία της. Όταν ανοίγεις το κουτί, βγάζεις τα περικάρπια με τα καρφιά; Ίσως τρύπησαν κομμάτια απ το τσιπ της πλακέτας...<br><br>3) Μου φαίνεται δεν θα χεις λεφτά για αναβάθμιση του χρόνου για μητρική με PCI 4.0 και θα σε γλεντάμε όλοι για καιρό με τις mobo απ το 2011  :rofl2: :rofl2: :rofl2:<br><br>4) χάλασε και το κινητό δηλαδή;<br></blockquote><br><br>Θα παρω νεα μητρικη μαζι με νεο επεξεργαστη και μνημη το 2017 για να εχει PCI 4.0 αλλα εαν καει πιο πριν τοτε θα παρω core i6700k αντι για core i7 7700k και pci 3.0 αντι 4.0.<br></blockquote><br>αν καει πχ αυριο (χτυπα ξυλο) αντι με pci 3 θα παρεις με isa?
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Τελικά τι συνέβη; Το έκαψες ολοσχερώς ή ακόμα;
 
Top Bottom