What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Έτοιμο το Chernobylite

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
UPDATE:
Το Chernobylite βγήκε σήμερα από το Early Access στάδιο και είναι διαθέσιμο στη σελίδα του Steam. Ακολουθεί το release trailer, ενώ σύντομα θα διαβάσετε review με τις εντυπώσεις μας.

Αρχική Είδηση: Το Survival Horror action/RPG Chernobylite που ετοιμάζει η Πολωνική Farm 51 (Necrovision, Deadfall Adventures, Get Even) και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε Early Access είναι πλέον κοντά στην ολοκλήρωση.
Σύμφωνα με το μεγάλο update που δημοσίευσε η εταιρία στη σελίδα του Steam, το Chernobylite έχει υποστεί πολλές αλλαγές τόσο στο σενάριο και στους διαλόγους όσο και σε βασικούς τομείς του gameplay και σε quality of life χαρακτηριστικά.
 

Continue reading...
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
56vcil.jpg
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Στα πρώτα τρέιλερ θυμάμαι μου έδιναν την εντύπωση ενός ακόμη walking simulator με ένα υποτυπώδες shooting, clunky animations και bugs. Τούτο δω τα αλλάζει όλα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Το παρακολουθώ και εγώ το παιχνίδι, περισσότερο με ενδιαφέρει να δω πως θα μπορούσε να δώσει κάτι φρέσκο σε εμάς που έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας το STALKER και έχουμε δει τις περιοχές και τον εξοπλισμό της εποχής τόσες φορές.
 
Top Bottom