What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Valkyria 4

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Δεν ξέρω αν παίζει κανείς αυτό το game αλλά είναι ένα από τα δύο παιχνίδια που με έχουν κολήσει άσχημα το τελευταίο διάστημα. (Το άλλο είναι το battlemech)
Turn based game αλλά νομίζω το υβριδικό σύστημα που χρησιμοποιεί πάει το είδος ένα βήμα παραπάνω.
Το δυνατό του σημείο είναι το gameplay του γενικά καθώς έχει ένα απίστευτης πρόκλησης gameplay με δυσκολία που έχει να κάνει καθαρά με τις επιλογές που θα κάνεις στο πεδίο της μάχης και δεν είναι με τίποτα cheating.
Κάθε μάχη και χάρτη για να το βγάλεις θα πρέπει στην κυριολεξία να ιδρώσεις καθώς το παραμικρό λάθος η ο παραμικρός λάθος σχεδιασμός και ανάπτυξη των μονάδων σου σου στοιχίζει και σε μονάδες αλλά και στην ίδια την έκβαση της μάχης.
Μου αρέσει και αρκετά οι μονάδες που έχει και ο ρόλος του καθενός.
must buy τίτλος κατά την γνώμη μου για όποιον του αρέσουν τα turn based.



το μόνο που με χαλάει αλλά νομίζω σε αρκετούς θα αρέσει είναι το πολύ μπλα μπλα στα ενδιάμεσα αν και νομίζω έχει να κάνει καθαρά με το anime χαρακτήρα του κόσμου του.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
θέλω να τα παίξω τα valkyria. λογικά δεν θα έχω πρόβλημα με το μπλα μπλα κλπ μιας και έχω φάει με το κουτάλι τα fire emblem.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Έχω το πρώτο Valkyria Chronicles στο backlog και θα το ξεκινήσω σχετικά σύντομα, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη σειρά.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
από τι λένε το πρώτο με αυτό εδώ έχουν μεγάλη διαφορά κυρίως στο πως είναι δομημένο το gameplay. Το 4 είναι η τελειοποίηση του 1 game καθώς από τι λένε το πρώτο έχει unbalance στοιχεία και λείπουν αρκετά πράγματα που έχουν προσθέσει στο 4
 
Top Bottom