LATEST NEWS

Υπάρχει ενδιαφέρον για δημιουργία ενός νέου Aliens vs Predator…

To Aliens vs Predator του 2010, που αναπτύχθηκε από την Rebellion για λογαριασμό της Sega είναι, κατά πολλούς, το καλύτερο AvP που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο dsogaming.com ο Kevin Floyer-Lea, επικεφαλής της Rebellion και υπεύθυνος σχεδιασμού εκείνου του τίτλου, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει πάντα στα υπόψη της μία επιστροφή στο franchise.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το studio έχει ισχυρό δέσιμο με τη σειρά και ο ίδιος θα επιθυμούσε πολύ να δουλέψει πάνω σ’ ένα νέο μέρος. Λέτε να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον publisher και να γίνει πραγματικότητα η νέα σύγκρουση Aliens, Predator και marines;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

25 Comments

  1. Ποιοι είναι αυτοί οι πολλοί που θεωρούν καλύτερο ΑvP αυτό του 2010 της Rebelion;To ΑvP2 της Monolith του 2001 ακόμα και τώρα να το παίξεις είναι πολύ καλύτερο με τεράστια διαφορά.
    H Rebelion τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μόνο μέτρια παιχνίδια μπορεί να βγάλει και αυτό φαίνεται από τις κριτικές που έχουν λάβει.
    Ελπίζω η Sega να σοβαρευτεί και να δώσει σε κάποια ικανότερη εταιρεία την ευκαιρία.

  2. Μου βγήκε λίγο το απόλυτο γιατί το συγκρίνω με αυτό του 2001 που ήταν από τα καλύτερα fps της εποχής του.
    Αυτό του 2010 μέχρι εκεί που έπαιξα,νομίζω το πρώτο boss, μου φάνηκε κακό και το σταμάτησα.
    Τα περισσότερα review site επίσης το θάψανε.

  3. To παλιό, του 2001 είχε δώσει το pcm (πολύ δυνατά και τα 3 campaign αλλά του marine ανεπανάληπτη εμπειρία). Και ναι, του 2010 ήταν απλά μέτριο μπροστά στον all time classic πρόγονό του…
    Έλα να μαζεύτεται η “μειοψηφία” σιγά-σιγά… 🙂

  4. @ fnikols

    Καλά, τ’ ότι τα περισσότερα sites το θάψανε, πραγματικά δε λέει απολύτως τίποτα, αυτό μπορώ να σου το πω με πάσα σιγουριά πλέον.
    Τα Metacritic stats του παιχνιδιού πάντως δεν επιβεβαιώνουν απόλυτα τον ισχυρισμό σου, καθώς έχει 13 θετικής, 21 μέσης-ουδέτερης και 1 αρνητικής βαθμολογίας reviews.

    Κι εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του 2001, αλλά ευχαριστήθηκα εξίσου κι εκείνο του 2010, έστω κι αν το στοιχείο του φόβου απουσίαζε παντελώς πλέον. Αλλά μέτριο, πόσω μάλλον κακό, παιχνίδι δεν ήταν με τίποτα.

  5. To ΑvP του 2010 το βρήκα τουλάχιστον γαμάτο, όπως και το online του. Αν δεν γαμιόταν και η Sega όπως συνηθίζει, θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Eλπίζω με χίλια σε νέο AvP από την Rebellion κι αν γινόταν να μην είναι η Sega από πάνω μπας και δούμε support της προκοπής, sdk κτλ. Πράγμα που δεν θα γίνει, οπότε whatever.

    Όσον αφορά το single, το παλιό δεν το φτάνει, αλλά οκ, αυτό δεν το κάνει κακό game με την καμία, τουλάχιστον για μένα. Συνολικά το λάτρεψα.

  6. Προσωπικά θεωρώ το AvP 2010 καλό game. Ήταν τεχνικά σχεδόν άψογο, με εξαίρεση τα του netcode και λοιπών αποφάσεων στο multiplayer , το core gameplay ήταν καλό αν και κάπως scripted. Είχε κάτι σπαστικά πράματα που φώναζαν κακό console port/design, τύπου έλλειψη crouch(?!).
    Πιστεύω όμως πως το AvP Gold (του ’99) ήταν overall καλύτερο game, ειδικά αν σκεφτείς και τα 11 χρόνια διαφορά που είχαν.

    Το AvP2 μου είχε φανεί το πιο αδύναμο απ’ τα 3. Είχε ενδιαφέρον Alien campaign αλλά του Predator και ειδικά του Marine μου είχαν φανεί υπερβολικά scripted, με trigger points που βγαίναν aliens ή androids κτλ. Είχε πάντως το πιο fun multi, θυμάμαι species deathmatch με κλάσεις στα bnb, ωραία σκηνικά.

    Πάντως, δεδομένου πως το AvP είναι πρακτικά ολόκληρο “universe” χωρίς να κολάς απαραίτητα σε χαρακτήρες ή συγκεκριμένα γεγονότα, είναι εύκολο να βγάλεις και άλλα games, ειδικά αν μπορείς να τα κάνεις καλύτερα και όχι ελεϊνά cash grabs ala CoD.

  7. Νομίζω πως η (δικαιολογημένη) ένσταση του φίλου είναι στο “To Aliens vs Predator του 2010 είναι, κατά πολλούς, το καλύτερο AvP που έχουμε δει μέχρι σήμερα”.

    Δεν λέει κανείς ότι το AvP του 2010 ήταν κακό, αλλά καλύτερο όλων των ΑvP δεν το λες για κανένα λόγο.

  8. elessar ακριβως! Και μενα μου αρεσε αρκετα το AVP του 2010, αλλα καλυτερο απτο αριστουργημα της Monolith δε το λες με τιποτα. Οπως επισης δε το λεει και κανεις ,εκτος απτον Μανο (αρκετα reviews το θαβουν κιολας). Τωρα πως προκυπτει το “πολλοι το θεωρουν το καλυτερο κλπ κλπ” ….

  9. Ε μα πια, αυτό το Ragequit δηλαδή, η αυθαιρεσία κι η παραπληροφόρηση σε όλο τους το μεγαλείο είναι. :p

    Για να μιλήσω σοβαρά όμως, πέραν της δικής μας γνώμης κι εκείνης ορισμένων reviews, ελληνικών και ξένων, υπάρχει πάντα και η γνώμη των απανταχού gamers στον κόσμο, πολλοί εκ των οποίων έχουν την καλύτερη άποψη για το AvP 2010.

    Το αν ήταν το καλύτερο της σειράς ή όχι εναπόκειται στην κρίση του καθενός, οπότε δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε μεταξύ μας. Το πλέον σίγουρο είναι ότι η διατύπωση στο εν λόγω newspost επέφερε μεγαλύτερο του συνηθισμένου σχολιασμό, οπότε λέω να καθιερώσω την εν λόγω τακτική….:D

  10. Αχ αυτα τα δηθεν emoticons….Για ποια αυθαιρεσια και ποια παραπληροφορηση μιλας?? Και το αν “εναπόκειται στην κρίση του καθενός” που κολλαει? Σε προσωπικο επιπεδο ,ναι οκ,εμενα μου αρεσε,εσενα σου αρεσε πιο πολυ,τελεια. Το θεμα ειναι -ξαναρωταω- πως προκυπτει το οτι ηταν το καλυτερο της σειρας,οταν κατα γενικη ομολογια το ενα θεωρειται τελειο fps και το αλλο μετριο προς καλο (αδικα για μενα). Σαν να βγαινω τωρα εγω και να λεω…πχ…το Heroes of Might & Magic το 6 ,ειναι κατα πολλους το καλυτερο της σειρας…. (μονο και μονο επειδη ΕΜΕΝΑ μου αρεσε περισσοτερο…που ουτε καν αλλα λεμε τωρα)

    Oριστε και 2 προχειρες συγκρισεις σε γνωστα sites οπου η διαφορα των critics και users ειναι εμφανεστατη και στα 2.
    http://www.metacritic.com/game/pc/aliens-vs-predator
    http://www.metacritic.com/game/pc/aliens-versus-predator-2

    http://www.gamespot.com/aliens-vs-predator-working-title/
    http://www.gamespot.com/aliens-versus-predator-2/

    …κατα πολλους το καλυτερο…

  11. Καταρχήν τα emoticons δεν είναι δήθεν. Δήθεν είναι οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν και δεν ανήκω σε αυτούς. Το περί αυθαιρεσίας και παραπληροφόρησης ήταν ένα αστείο, το οποίο προφανέστατα δεν αντιλήφθηκες.

    Aπό ‘κει κει πέρα, επειδή τυχαίνει να έχω κάνει το review του εν λόγω τίτλου -μάλιστα ήταν ένα από τα πρώτα reviews μου- θυμάμαι ότι στα πλαίσια του γενικότερου ψαξίμοτος που έκανα στο internet για το παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου λίγοι εκείνοι που το θεωρούσαν εξαιρετικό, ακόμη και καλύτερο των προκατόχων του.

    Εγώ δέχομαι ότι για εσένα δεν ισχύει αυτό, δε μπορώ να καταλάβω όμως εσύ γιατί δε μπορείς να δεχθείς ότι ισχύει για κάποιους άλλους. ΑΥΤΟ ακριβώς είναι η κρίση του καθενός.

    Τέλος, θα μου επιτρέψεις να μην ανοίξω καν τα links που οδηγούν στο Gamespot. Εκτός αν από αυτό το σημείο κι έπειτα παύει η κουβέντα μας να θεωρείται σοβαρή κι έχουμε αποφασίσει να το ρίξουμε στο ακραίο καλαμπούρι, πράγμα για το οποίο δεν έχω αντίρρηση φυσικά, απλά να ξέρουμε σε τι ύφος συζητάμε.

    Ναι, κατά πολλούς το καλύτερο.

  12. Μάνο “κατά πολλούς το καλύτερο” μάλλον στο ίδιο σύμπαν που “κατά πολλούς τα adventure πέθαναν” ;););)
    Τα λινκς στο gamespot μπορεί να μην λένε κάτι (ούτε κι εγώ του έχω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια), αλλά ο συγκεντρωτικός βαθμός στο μετακρίτικ μιλάει για πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των 2 παιχνιδιών… Επίσης θα μπορούσε να γίνει ένα κατάλληλο poll εδω στο φόρουμ που θα έδειχνε τι πραγματικά ισχύει… Διακρίνω επίσης μια νοσταλγία (πρώτο μου ρίβιου έβερ κλπ.), πάντως αν δεν έχεις δει τα παλιότερα χάνεις!
    Bizooki συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες, εντάξει μια λάθος εκτίμηση έκανε δεν χρειάζεται να τον (κατα)δικάσουμε…
    Next coming up σε νέο που αφορά το επερχόμενο Mass Effect: … “το ME2, το κατα πολλούς καλύτερο παιχνίδι της Bioware”…
    Ε, ρε γλέντι που έχει να γίνει στα comments, άνετα 3ψηφιος αριθμός σχολίων. Ψηθείτε!! 🙂

  13. @ Adhan

    Επειδή, καλώς ή κακώς, είμαι ακριβολόγος, πού έγραψα εγώ περί πρώτου review ever;

    Κι επειδή η κατεύθυνση που το πας (=του συναισθητικού δεσίματός μου με το παιχνίδι, που επηρρεάζει την κρίση μου), είναι λανθασμένη, το πρώτο review που έκανα ήταν για το “Painkiller Resurrection”. Τη σειρά τη λάτρευα. Το παιχνίδι έλαβε 55%.

  14. “Δηθεν ειναι οι ανθρωποι που τα χρησιμοποιουν (δηλαδη …και εσυ που τα χρησιμοποιησες?) ,και δεν ανηκω σε αυτους(!?)” μα…πως….αφου…..ΟΥΦ…. δε μπορω να λυσω αυτον τον γριφο σου,υπαρχει κανενα hint ? :):):):)

    Ναι !οντως το ομολογω οτι δε το καταλαβα το αστειο,αλλα τωρα που το ξαναβλεπω,ναι…μου φαινεται οντως αρκετα αστειο,νταξει οχι φοβερο,αλλα αρκετα καλο,και παιζει και να το κρατησω καπου να το χω. :o:p:):)

    Παλι πας σε αλλα θεματα που δεν εχουν σχεση με αυτο που συζηταμε. Δε μου κανει καθολου εντυπωση να υπαρχει 1,2,100,1000 ατομα που να το θεωρουν καλυτερο αυτο του 2010. Το θεμα ειναι οτι αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι κατα γενικη ομολογια,καταφανεστατα ,ειναι του 2001. Πως να το κανουμε,ετσι ειναι,ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Ειναι καποια πραγματα στανταρ
    ,και δε γινεται να τα αλλαξουμε με το ζορι και με το ετσι-θελω. Δε μπορει να βγει καποιος και να πει : το diablo 3 ειναι κατα πολλους το καλυτερο κλπ κλπ (μονο και μονο επειδη αρεσει -οντως- σε πολλους). Δε γινεται να λες το τριτο Monkey Island ειναι το καλυτερο της σειρας για πολλους, το Gabriel Knight το 3ο,το dragon age το 2ο κλπ κλπ. :):):):)
    Η γενικη ομολογια μαλιστα ειναι Αvp2 > AVP1 > AVP 2010 .
    Aκομα και εδω στα σχολια,δε βλεπω κανεναν να το θεωρει το καλυτερο ολων οπως ισχυριζεσαι… :p:p:p:p:p
    Τα links ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στα εδωσα για να δεις τις αποψεις των users πιο πολυ. Ακραιο καλαμπουρι δε θα το λεγα το οτι οι users στο ενα δινουν μεσο ορο 7,4 και στο αλλο 8,7 (μεσα απο 4,5Κ περιπου ψηφους).Δεν ειναι και αμελητεα διαφορα ,δεν νομιζεις?? ;););) (τα ιδια σχεδον ακριβως ποσοστα υπαρχουν και στο metacritic,μονο που ειναι με πολυ λιγοτερες ψηφους)

    Μα ποιοι ειναι επιτελους αυτοι οι -κατα-πολλοι….?
    ;););):):D

  15. Ούτε πάω σε άλλα, ούτε αποφεύγω κάτι. Μου έχεις πει ακριβώς το ίδιο πράγμα και σε παλαιότερη ανταλλαγή απόψεων που είχαμε και πραγματικά απορώ για το πώς και γιατί καταλήγεις σε κάτι τέτοιο.

    Anyway, αν για εσένα λοιπόν αυτοί είναι “κάποιοι λίγοι” και για εμένα “πολλοί”, λίγη σημασία έχει νομίζω. Επίσης νομίζω ότι το κουράσαμε πολύ το θέμα. Φαντάζομαι αν έγραφες εσύ το εν λόγω newspost το “κατά πολλούς” θα έδινε τη θέση του στο “κατά κάποιους τρελούς”.

    Πού καταλήγουμε λοιπόν; Δε σου άρεσε / δε συμφωνείς / βρίσκεις λανθασμένη τη διατύπωση. Έχει καλώς. Δε θα κάτσουμε να το κάνουμε ζήτημα, ούτε φυσικά να πείσουμε με το στανιό ο ένας τον άλλο. Η όποια συνέχεια της συζήτησης δε νομίζω ότι θα μπορέσει να προσφέρει το κάτι παραπάνω, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι διαφωνούμε.

    btw, εννοείται ότι αναγνωρίζω το δικαίωμα του οποιουδήποτε να πει ότι το Monkey 3, το Gabriel Knight 3 κτλ είναι το καλύτερο της σειράς. Εσύ μου δίνεις την εντύπωση ότι, αν το τολμήσει, θα του πάρεις το κεφάλι. :p :p :p

  16. Με θυμασαι απο τοτε?? ΜΕ συγκινεις ! 🙂

    Παλι μα παλι δε καταλαβαινεις τι σου λεω,και λες τα δικα σου. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ το παιχνιδι. ΔΕΝ ΕΧΩ κανενα προβλημα αν εσενα σου αρεσε περισσοτερο, η και σε αλλους,οπως εχω πει ηδη τοσες φορες στη συζητηση μας. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ καταλαβες οτι θα παρω το κεφαλι καποιου αν πει οτι του αρεσε το ταδε παιχνιδι???? Τι δεν καταλαβαινεις επιτελους? (ειναι που “δεν πας σε αλλα”…) Και το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε να ηταν το AVP 2010 (που ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι οντως μου αρεσε αρκετα) θα αναγνωριζα το γεγονος οτι στο “community” γενικα αλλο θεωρειται καλυτερο στη σειρα,ασχετα αν δε συμφωνουσα εγω με αυτο. ΓΙΑΤΙ δεν μπορεις να το κανεις και συ αυτο?? Μηπως δεν διαβαζεις καθολου τι σου γραφω ,και τα προσπερνας?
    ΚΑΙ στη τελικη σου εδειξα αρκετα στοιχεια που αποδεικνυουν τα περι προτιμησης του κοινου, οποτε οπως βλεπεις δεν ειναι “για μένα λοιπόν αυτοί είναι “κάποιοι λίγοι” και για εσένα “πολλοί” κλπ κλπ. Αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα καταδεχτεις να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος εκτιμηση,οπως εξαλλου ολοι σου λενε και εδω περα στα σχολια… (και στην αλλη συζητηση αν θυμαμαι καλα -περι gog?- ,παλι ειχαν πεσει ολοι πανω σου ε? και τα χες βαλει με ολους και τοτε…πεισματαρης οσο δε παει ε?)

    Και το ΑVP 2010,οπως και το Μonkey island 3 δε τα ανεφερα ως ασχημα παιχνιδια(αυτο καταλαβες?),αλλα ως πολυ καλα που μου αρεσουν και μενα,αλλα δυστυχως/ευτυχως ο “πολυς” ο κοσμος αλλα θεωρει ως καλυτερα της καθε σειρας.

  17. Σου είπα και πριν ότι το κουράσαμε πολύ το θέμα, αλλά δε θες να το καταλάβεις. Επίσης, για μία ακόμη φορά, φανερώνεις έναν εκνευρισμό και φτάνεις να γίνεσαι επιθετικός άνευ λόγου. Οι ειρωνείες (“πάλι λες τα δικά σου”) και οι χαρακτηρισμοί (“πεισματάρης όσο δε πάει”) δε βοηθάνε σε κάτι.

    Αυτό που έχω φτάσει εγώ να καταλάβω τελικά, είναι ότι το θέμα προφανώς δεν είναι το AvP 2010 ή το “κατά πολλούς” της διατύπωσης. Για κάποιο λόγο, που μόνο εσύ γνωρίζεις, έχεις μία τάση να θες να επιβάλλεις τη γνώμη σου στους υπόλοιπους. Επίσης, το “κατά πολλούς” εσύ το ερμήνευσες ως “κατά την πλειοψηφία” κι από ‘κει και πέρα έχεις αρχίσει τον… ανένδοτο αγώνα να με κάνεις να παραδεχθώ ότι γράφτηκε κάτι λάθος, διότι αυτό, άγνωστο για ποιο λόγο, θα σου δώσει κάποια ικανοποίηση.

    Επειδή μάλλον δε παρακολουθείς τακτικά το site, αξίζει να σε πληροφορήσω ότι έχω δεχθεί διορθώσεις από άλλα παιδιά κατά το παρελθόν σε πράγματα που έχω γράψει και δεν είχα κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι υπήρξε λάθος από μέρους μου.

    Λοιπόν, νομίζω ότι είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε, το εξαντλήσαμε το ζήτημα, διαφωνούμε, πάμε παρακάτω. Δε χρειάζεται να επανέλθουμε εκ νέου.

  18. Απο που ακριβως καταλαβες οτι εκνευριστηκα καπου? Και πως ακριβως εγινα επιθετικος? Χαρακτηρισμος οπως “πεισματαρης” σου ειναι πολυ βαρυς ε? Νομιζω οτι εχεις συγχυστει λιγο και εχεις μπερδεψει λογια και γλωσσα. Ειρωνια δεν ειναι να λεω την αποψη πως “λες αλλα απο αυτα που λεω εγω” αλλα ο ορισμος της ειρωνιας ειναι εκφρασεις και χαρακτηρισμοι οπως
    – “Φαντάζομαι αν έγραφες εσύ το εν λόγω newspost το “κατά πολλούς” θα έδινε τη θέση του στο “κατά κάποιους τρελούς”.
    -“Εσύ μου δίνεις την εντύπωση ότι, αν το τολμήσει, θα του πάρεις το κεφάλι”
    -” να με κάνεις να παραδεχθώ ότι γράφτηκε κάτι λάθος, διότι αυτό, άγνωστο για ποιο λόγο, θα σου δώσει κάποια ικανοποίηση.”
    -“Επειδή μάλλον δε παρακολουθείς τακτικά το site, αξίζει να σε πληροφορήσω …”

    Αχχχ …αλλα κατα τα αλλα “οι ειρωνιες δε βοηθανε σε κατι”… Αχ καλε μου-καλε μου Μανο…

    Μπορεις για μια φορα στη ζωη σου να απαντησεις σε κατι που σε ρωταω ,η κατι που σου αναφερω σαν επιχειρημα και να σταματησεις να αναπαραγεις δικες σου συζητησεις μεστο μυαλο σου? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΚΙΟΛΑΣ?? (φανταζομαι οτι ουτε εδω θα απαντησεις ,οπως εχεις αποφυγει να κανεις σε οτι και να λεω/ρωταω). Δεν αναφερα καμια γνωμη για κατι,απλα σου ανεφερα (με στοιχεια) ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι το ταδε παιχνιδι μπλα μπλα μπλα.

    Αααα ,τελικα ρε συ εννοουσες οτι απλως αρεσει σε καποιους,και οχι στους περισσοτερους! Αρα μπορεις να το γραφεις και σε καθε παιχνιδι αυτο,αφου σιγουρα καθε παιχνιδι θα χει του δικους του οπαδους,ε??
    Και αρα τελικα συμφωνουμε τοση ωρα ,αφου λεμε ακριβως τα ιδια πραματα. Συμφωνεις στο οτι απλως αρεσει σε καποιους αλλα ΟΧΙ στην πλειοψηφια ε? Τι συζηταμε τοτε βρε συ? Αυτο λεω και γω απτην αρχη! Πως και δεν απαντησες το ιδιο και στους υπολοιπους που σου γραψανε για το ιδιο θεμα?

    (Ασε μας βρε αγορι μου, πριν ελεγες οτι …σου επιβαλω την δικια μου γνωμη!…τωρα ξαφνικα λεμε τα ιδια??! )

    Καλα τι καθομαι και ξαναρωταω και ξανασχολιαζω,αφου δε προκειται να απαντησεις σε τιποτα ,οπως καθομαι και κανω εγω στα δικα σου σχολια,και παλι θα λες αλλα.Αντε καληνυχτα

  19. Ελπίζω, κατόπιν και του νέου αυτού βαρύτατου κατηγορητηρίου εις βάρος μου, να ολοκλήρωσες όσα ήθελες να μου καταμαρτυρήσεις.

    Θα σου πω απλά ότι σ’ οτιδήποτε με (ξανα)ρωτάς, έχω ήδη απαντήσει παραπάνω, συνεπώς η επανάληψη δεν οφελεί. Ξαναδιάβασέ τα, για να μην εξακολουθείς να νομίζεις ότι αποφεύγω και ότι “λέω τα δικά μου”.

    Προφανώς δε συγχύστηκα, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε για κάτι τέτοιο. Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, μπορείς να μου στείλεις p.m

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL