LATEST NEWS

King of Fighters XIII: Steam Edition

Πριν από λίγο καιρό ψάχναμε με το τουφέκι τα fighting games σε PC και τώρα δεν προλαβαίνουμε να μετράμε καινούριες κυκλοφορίες! Οι δαιμόνιοι ερευνητές της Steam registry είχαν ανακαλύψει εδώ και καιρό στοιχεία που αποδείκνυαν την επικείμενη κυκλοφορία του King of Fighters XIII στην πλατφόρμα της Valve αλλά μέχρι σήμερα είχαμε απλές ενδείξεις. Πλέον έχουμε απτές αποδείξεις αφού το επίσημο trailer του παιχνιδιού έχει ανέβει στο Steam ως προπομπός του ανεβάσματος της store page. Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το ακόλουθο trailer:

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

7 Comments

  1. Σε όλα τα KoF από το ΚοF98 έως το KoF00 είχα ξοδέψει αρκετές ώρες. Πρέπει να είχα παίξει και ένα σε “καμπίνα στοάς”, πιθανότατα το ’95. Δεν περιμένα ότι θα έρθει η μέρα που μέλος της σειράς θα εμφανιστεί στο pc. 😀

  2. Εδώ,εγώ. Haydern (αν θυμάμαι σωστά το ονοματάκι του) και ξερό ψωμί. Ειδικά η Special κίνηση/ελικόπτερο ( πετσόκομα λάρυγγα) μου χάραξε την αθώα μου ψυχούλα. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! (Εντάξει, όχι τόσο αθώα ψυχούλα τελικά). Πολύ ξύλο λέμε αυτή η σειρά. Και οι ομάδες τριών χαρακτήρων κάτι απίστευτο.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL