LATEST NEWS

PC drivers για τον Xbox One controller

Το gamepad της κονσόλας Xbox 360 αποδείχθηκε εντέλει ιδιαίτερα δημοφιλές και στις τάξεις των PC gamers, κυρίως λόγω της ποιότητας κατασκευής του αλλά και της εγγενούς υποστήριξης στην πλειοψηφία των multiplatform games της αγοράς. Με την κυκλοφορία του Xbox One πολλοί PC gamers εξέφρασαν ενδιαφέρον να προμηθευτούν τον controller της νέας κονσόλας για χρήση με τα gaming PCs τους, όμως η Microsoft καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ετοιμάσει τους κατάλληλους drivers για την πλήρη υποστήριξη της συσκευής από τα Windows. Χθες η αναμονή έλαβε και επίσημα τέλος, αφού οι drivers έγιναν διαθέσιμοι προς download από την σελίδα του στελέχους της Microsoft με το nickname “Major Nelson”, κατά κόσμον Larry Hryb. Όσοι λοιπόν έχετε στην κατοχή σας ή ενδιαφέρεστε να αγοράσετε έναν Xbox One Controller για χρήση με PC, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τους κατάλληλους drivers μέσω των παρακάτω links:

Xbox One Controller PC driver x86

Xbox One Controller PC driver x64

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

9 Comments

  1. Παραδοσιακά, τα joysticks και τα περίεργα controllers πάντα είχαν μια θέση στην καμπίνα του Γκέημινγκ Κτήνους μας. Απλά δεν βλέπω τον λόγο κάποιος που ήδη έχει αγοράσει Χ360 controller να πάρει και ΧΒΟΝΕ controller, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για την ίδια ακριβώς συσκευή και λειτουργικότητα. Για κάποιον που το σκέφτεται τώρα όμως, πάντα καλό να αυγαταίνει η επικυριαρχία της Μητέρας Πλατφόρμας σε ΟΛΑ τα γήπεδα.

  2. Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος θα έπαιρνε τον καινούριο xbone controller ενώ ήδη έχει του x360 είναι επειδή κατά βάθος θέλει να γίνει peasant. Προφανώς, λίγοι μπορούν να αντέξουν το μεγαλείο της Μητέρας Πλατφόρμας. Να δώκω μου λες 60 ευρώ για αυτό το πράμα; Με 60 ευρώπουλα αγοράζω 5 παίγνια στο Στημ και καίγομαι ασυστόλως.

    Ποτέ δε μου άρεσε ο controller του xbox να σου πω την αλήθεια. Δε ξέρω, είναι πολύ μεγάλος (inb4 kinky jokes).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL