LATEST NEWS

Starcraft II: Free-to-play

Και το όνομα αυτού: Spawning. Για τους πολύ παλιούς, τότε που η Blizzard ήταν ένα όνομα ρομαντικό, ο όρος “Spawn” (πέραν του γνωστού αντι-ήρωα του Todd McFarlane) θα ακούει γνώριμος. Με την αγορά του παιχνιδιού, ο κάτοχός του είχε δικαίωμα να εγκαταστήσει μία spawn έκδοση από το ίδιο δισκάκι σε πολλαπλούς υπολογιστές για τη διεξαγωγή LAN παιχνιδιών με φίλους.

Κάτι παρόμοιο προσπαθεί να κάνει η Blizzard με το Starcraft II. Όσοι έχουν το Starcraft II αλλά δεν το έχουν αναβαθμίσει στο τελευταίο expansion, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο content του expansion όποτε μπαίνουν σε party με φίλους που έχουν το HotS. Αυτό ισχύει ακόμη και για τους κατόχους της Starter Edition, για τους οποίους όταν θα είναι στο εν λόγω party θα ξεκλειδώνονται κανονικότατα όλες οι επιλογές που υπό άλλες συνθήκες δε θα ήταν προσβάσιμες από τη starter (unranked/ranked multiplayer, vs AI κτλ.). Η αναλυτική παρουσίαση του Spawning system από την Blizzard βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

 

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL