LATEST NEWS

[UPDATED] Γεγονός και το Dead Island 2

Update 3: Το Dead Island 2 παίρνει μεγάλη αναβολή κυκλοφορίας και μετατίθεται για το 2016, πιθανότατα για το δεύτερο τρίμηνο. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης αυτό γίνεται προκειμένου να μπορέσει να παραδώσει ένα sequel αισθητά καλύτερα του αρχικού παιχνιδιού.


Update 2:
Gameplay βίντεο, κατευθείαν από Gamescom 2014

Update 1: Δείγμα γραφής κι εδώ. Απολαύστε!

 

Αρχική είδηση: Η βροχή ανακοινώσεων sequels στη φετινή E3 δε λέει να κοπάσει και το “Dead Island” δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. 

Ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές προς το παρόν κι έχουν να κάνουν με τον developer, τη Yager team, αλλά και τον publisher, τη γνωστή Deep Silver. Αναμένεται να μας έρθει την άνοιξη του 2015.

Ιδού και το trailerάκι του:

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL