LATEST NEWS

“Titanfall”: Διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία

Η Respawn Entertainment προέκυψε από τους “πρόσφυγες” της Infinity Ward μετά τη θεαματική, σχεδόν χολιγουντιανή αποχώρηση των Jason West και Vince Zampella από την Activision. Οι δημιουργοί της σειράς Call of Duty σχημάτισαν ένα νέο studio, μάζεψαν όσους μπορούσαν από την παλιά τους ομάδα και υπέγραψαν με την Electronic Arts για τη δημιουργία του επόμενου μεγάλου shooter. Σήμερα γνωρίζουμε οτι το όνομα του νέου τους παιχνιδιού είναι Titanfall, καθώς η πρόωρη κυκλοφορία του ηλεκτρονικού τεύχους του Game Informer… χάλασε την έκπληξη. Εκτός από την επίσημη ονομασία, αναφέρονται και αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ίδιο το παιχνίδι:

– Η μηχανή γραφικών θα είναι η Source, της γνωστής μας Valve.

– To Τitanfall θα έχει single player, co-op και multiplayer.

– Οι Titans είναι γιγαντιαία mechs τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες.

Κατά πάσα πιθανότητα το Titanfall θα αποκαλυφθεί πλήρως στην επερχόμενη έκθεση E3 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, οπότε… υπομονή!

[Πηγή: VG247]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL