LATEST NEWS

Technomancer, το επόμενο RPG της Spiders

Μετά τα “Mars: War Logs” και “Bound by Flame” και τις εμπειρίες που αποκόμισε απ’ αυτά, η Spiders έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου RPG τίτλου της, που φέρει την ονομασία “Technomancer”. Το νέο παιχνίδι έχει post-apocalyptic χαρακτήρα, εξελίσσεται σε cyberpunk περιβάλλον, πιο συγκεκριμένα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη και αφηγείται τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο του πολέμου για το νερό. Εμείς χειριζόμαστε έναν πολεμιστή με τροποποιημένες και ενισχυμένες μαγικές ικανότητες.

Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στο επόμενο RPG της Spiders είναι τα τρία διαφορετικά fighting styles, τα τέσσερα skill trees, καθώς και οι καταστροφικές δυνάμεις των Technomacers, που έχουν ως βάση τον ηλεκτρισμό. Τα θετικά δε τελειώνουν εδώ, μια και οι διάλογοι και οι επιλογές μας κατά τη διάρκεια αυτών θα επηρρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας, οδηγώντας σε πέντε διαφορετικά πιθανά φινάλε.

Οι δημιουργοί υπόσχονται πολύ πλούσιο crafting system, που θ’ αλλάζει τον εξοπλισμό, την πανοπλία και τη γενικότερη εμφάνιση τόσο του κεντρικού χαρακτήρα όσων κι εκείνων που στην πορεία θα επιλέξουμε να τον συντροφέψουν στην περιπέτειά του. Το παιχνίδι αναμένεται να μας έρθει εντός του 2016.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL