LATEST NEWS

Διαθέσιμο το Chaos Domain στο Steam

Σας αρέσανε τα Probotector και Contra του μακρινού παρελθόντος; Διασκεδάσατε με το Bionic Commando Rearmed; Περιμένετε ακόμη για το δεύτερο επεισόδιο του A.R.E.S; Ε, τότε το Chaos Domain είναι το κατάλληλο παιχνίδι για εσάς! 

Μπορεί η παραπάνω σειρά ερωτήσεων να θυμίζει τις αλησμόνητες διαφημίσεις της περιβόητης Α.Μ.Α.Ν Teleshopping, αλλά περιγράφουν επακριβώς την πραγματικότητα, αλλά και το στυλ του νέου παιχνιδιού της εταιρείας Holy Warp.

Με τα γνωστά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν τίτλοι της κατηγορίας, ήτοι αναβαθμίσιμα όπλα, special abilities κι έναν ικανοποιητικό αριθμό levels, δέκα στον αριθμό, έσκασε μύτη στο Steam και μάλιστα σε τιμή που κυμαίνεται στα € 4.99, με έκπτωση της τάξης του 50%, για τρεις ακόμη ημέρες.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμφάνιση του κυρίως χαρακτήρα, που φαντάζει σαν μία οπλισμένη, hi-tech, εκδοχή της Αιγυπτιακής θεότητας Anubis. Ρίξτε ματιά στο video που ακολουθεί, που δείχνει ξεκάθαρα ότι το Chaos Domain έχει τα φόντα για να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων μας

και πείτε μας κι εσείς αν θεωρείτε ότι δικαιολογεί τα πέντε ευρώ που ζητάει ως αντάλλαγμα για την απόκτησή του τις τρέχουσες ημέρες, αλλά και τα δέκα στα οποία θα τιμολογείται στη συνέχεια.

 

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL