LATEST NEWS

Empire of Sin: το νέο game του John Romero

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της σύμπραξης μεταξύ του δημιουργού του DOOM, John Romero, και της Paradox Interactive, αναμενόμενα οι φήμες οργίασαν ως προς το τελικό προϊόν της συνεργασίας τους. Πριν λίγη ώρα ο Σουηδικός οίκος προέβη τελικά στην επίσημη ανακοίνωση του game… και το όνομα αυτού: EMPIRE OF SIN.

Σύμφωνα με το επίσημο site του game, το Empire of Sin είναι ένα γκανγκστερικό strategy game που διαδραματίζεται στο Σικάγο της δεκαετίας του 1920. Σε αυτό θα κληθούμε να εγκαθιδρύσουμε την μαφιόζικη αυτοκρατορία μας, να επεκτείνουμε τα όρια της περιοχής μας, να αμυνθούμε απέναντι στις επιθέσεις των αντιπάλων μαφιόζων, και να κυνηγήσουμε ένα από τα πολλά διαφορετικά μονοπάτια προς την τελική μας επικράτηση. Όπως φαίνεται και από το επίσημο trailer, πέρα από το αμιγώς strategy σκέλος θα υπάρχουν και turn-based μάχες στο στυλ των XCOM.

Ομολογουμένως θα είχε πλάκα να βλέπαμε εν τέλει ένα “Daikatana: Tactics”, αλλά και αυτό το context δεν μας χαλάει εν τέλει. Με ημερομηνία κυκλοφορίας την άνοιξη του 2020, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε να μην κυκλοφορήσει κοντά στο Cyberpunk 2077.

Περισσότερες πληροφορίες, λογικά σύντομα.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL