LATEST NEWS

Όχι ένα, αλλά δύο νέα RPGs έχει στα σκαριά η Larian Studios

Φαίνεται ότι η καθολική αποδοχή της οποίας έτυχε το Divinity: Original Sin από μέρους του gaming κοινού και η εμπορική του επιτυχία ανοίξανε για τα καλά την όρεξη των στελεχών της Larian Studios. Έτσι λοιπόν, όπως μάθαμε από τον Swen Vincke, το βελγικό studio ήδη δουλεύει πάνω σε δύο νέους RPG τίτλους, μ’ αμφότερους να χρησιμοποιούν τη μηχανή γραφικών του D:OS.

Την ίδια στιγμή, η Larian Studios δε ξεχνά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι που την έφερε στο προσκήνιο. Αντιθέτως, συνεχίζει να το εξελλίσσει, φροντίζοντας τον τομέα του looting, γράφοντας εκ νέου κάποιους διαλόγους, μελετώντας τρόπους για την ακόμη καλύτερη πρόοδο των χαρακτήρων του και βελτιώνοντας τo user interface.

Για την ώρα οι developers δεν επιθυμούν να προβούν στην οποιαδήποτε δήλωση-αποκάλυψη αναφορικά με τα δύο παιχνίδια που ετοιμάζουν, αρκούνται όμως να αφήνουν υποσχέσεις για αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί πλήρως το κοινό. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζουν αυτή τη φορά!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL