LATEST NEWS

[UPDATED] Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gabriel Knight 20th Anniversary Edition

Update 3: Επιτέλους, ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake του Gabriel Knight: Sins of the Fathers και είναι η 15η Οκτωβρίου 2014! Σημείωστε την ημέρα στο ημερολόγιο σας με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αν σκέφτεστε να το προπαραγγείλετε, υπάρχει μια έκπτωση της τάξεως του 10% στο Steam. 

Update 2: Gamescom 2014 trailer

 

Update 1:  Στα πλαίσια της φετινής GDC, δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο, ανατριχιαστικά μεγαλειώδες teaser του adventure γεγονότος της χρονιάς, του πολυαναμενόμενου Gabriel Knight 20th Anniversary Edition. Σε περίπτωση που ανήκετε στους τέσσερις χαμένους κοσμοναύτες που πρώτη φορά διαβάζουν το μυθικό αυτό όνομα-ξόρκι, δείτε, προ-παραγγείλτε και αρχίστε να μετράτε αντίστροφα.


Αρχική Είδηση : 
O τίτλος που καθιέρωσε την Jane Jensen ως δημιουργό πρώτης γραμμής στο χώρο των adventure games, το θρυλικό και λατρεμένο Gabriel Knight: Sins of The Fathers, θα αποκτήσει remake με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την αρχική του κυκλοφορία! Τη σπουδαία είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Jane Jensen μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, προκαλώντας συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού στους πολυάριθμους οπαδούς του φημισμένου Gabriel. Το site Gametrailers ανέβασε μάλιστα και μια συνέντευξη με την Jane Jensen στην οποία θα βρείτε αρκετές “ζουμερές” πληροφορίες για το όλο project.

Update: Είναι επισήμως “live” και το επίσημο site του παιχνιδιού.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

19 Comments

  1. Τελικά, υπάρχει Θεός (πέρα από τον Μέγα, φυσικά…).

    Μόνο άσχημο, το ότι ο θεούλης Tim Curry δεν θα κάνει τη φωνή του Gabe, κάτι που εμένα με χαλάει λιγάκι, καθώς λίγο πολύ έχει συνδεθεί αρχετυπικά μαζί του στο δικό μου κομμάτι του συλλογικού ασυνειδήτου (τι είπα πάλι ο π$#$ς…), και δεν ξέρω κατά πόσο μια νέα φωνή θα μου το χαλάσει ή όχι. Από την άλλη βέβαια, μπροστά στον wannabe-ηθοποιό πορνό του The Beast Within ολοι είναι καλύτεροι… (καλό-χρυσό παιχνίδι, αλλά ο τύπος δεν αντεχόταν!!! Ούτε η υστερικιά που έκανε την Grace…)

  2. υπαρχει θεος. ω, ναι, ω ναι, ω ναι.
    κι άλλος, εκτος απο μενα, εννοω.
    δεν μπορω, θα το μοιραστω: σημερα τα ξημερωματα διαβαζα γνωστο-περγιοδικό-του-χώρου στο throne room, οπου υπηρχε αναφορα στη μουσικη του gk1 και συλλογιόμουν: ffs (ναι, συλλογιεμαι αγγλιστί) δεν υπαρχει μια ευγενικη ψυχη να καμει ενα κικσταρτερ, ενα ρηβαιβαλ ενα κατιτις γι ΑΥΤΟ το παιγνιδι?
    δεν το χω παιξει εννοειται, και ντρεπομαι λιγο γιατι ηταν τα γραφικα που μ εμποδισαν, αλλά εχω διαβασει τη νουβελα (ζηλέφτε, ειχα αγορασει ενα περιεργο κατι σαν κολεκτορς του gk2 κι υπηρχε μεσα) κι εχω ακουσει αρκετα σχολια για να ξερω οτι ΠΡΕΠΕΙ να παιξω αυτο το παιγνιδι πριν τη γεροντικη άνοια.
    παιρνω πισω οτι εχω σουρει στην τζειν για τα τελευταια της ανδραγαθηματα στη φαρμα.
    ΤΟ ΘΕΛΩ.
    ΜΕ ΛΥΣΑ.

    ωου, πλάτιασα παλι. σιτ χάπενς. σορυ φολκς.

  3. και βεβαια στο ντελιριο που μ εχει πιασει, το ν απανταω στον εαυτο μου ειναι το λιγοτερο. διαβασα τη συνεντευξη, το θεμα εχει προχωρησει, ειναι σιγουρο πια, αλλά το πιο σημαντικο ειναι οτι απ οτι φαινεται πισω απ τις γραμμες 99% θα υπαρξει gk4 και βεβαια θα στοιχημάτιζα σημαντικά μερη της ανατομιας μου ότι δεν μπορει, μετα απ ολα αυτα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα γινει ρημεικ και για το gk3 που καταστραφηκε λογω 3d “γραφικων”.
    επισης, ειδατε τα σκρηνσοτς? ειδικα το πρωτο στο μαγαζι? let me rephrase that: ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΚΡΗΝΣΟΤΣ??????
    παραληρώ, αλλά εχω καθε λογο. ρε σαδιστες του rq, βαλατε που βαλατε την ειδηση, αποτελειωστε τον κοσμο. βαλτε και το σκρην απ το μαγαζι στο κειμενο.
    αυτα. παω να παρω χαρτομαντηλα. καταλαβαινετε….

  4. οπως θα λεγε και ο θεουλης don Quixote ( http://www.ragequit.gr/forum/off-topic/280-football-is-life?start=1095 ):

    “Μαλακες δεν είμαι καλά, τρέμω και έχω μουσκέψει τα βρακιά μου.”
    κι εγω ακριβως τα ιδια θα λεγα. καλα, ισως αφαιρουσα το “μαλάκες”. τρεμουν τα χερια και δεν μπορω να ψαχνω. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

  5. Ζώρζ, το έπαιξες τότε και ΔΕΝ σε στιγμάτισε ανεξίτηλα και για πάντα;

    Θυμάμαι πως το ’93 που είχε βγει είχε γίνει σάλος με τις συλλήψεις Κατσούλα-Μαργέτη-Δημητροκάλη και όλα τα media πόσταραν screenshots από το Gabriel Knight με τερατώδεις λεζάντες τύπου “Δείγμα των σατανιστικών video games που ωθούν τους εφήβους στο έγκλημα” και ήμουν 11 χρονών γκικάκι με χνουδομούστακο, τεράστια όνειρα και μηδέν ελπίδες.

    Την πρώτη φορά που το εγκατέστησα από δισκέτα φίλου, είχα ανατριχιάσει σύγκορμος, τίποτε δεν ήταν σαν αυτό. Πέρασα την υπόλοιπη χρονιά παίζοντας το παιχνίδι ξανά και ξανά, ψυχωτικά, μέχρι που είχα απομνημονεύσει κάθε γραμμή διαλόγου και του τελευταίου χαρακτήρα. Ίδια ψύχωση και με τα άλλα δυο Gabriel Knight. Η σειρά είναι στο αιώνιο Top 5 μου και περιμένω με τεράστια αδημονία την HD βερζιόν, να ξαναπαίξω το παιχνίδι με νέα φορεσιά.

    Για τη μουσική, τα λόγια περιττεύουν.

    ΥΓ Κατά διαβολική (χοχό) συγκυρία, ο Κατσούλας αποφυλακίστηκε σήμερα, in time για την 20th Anniversary Edition.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL