LATEST NEWS

Κυκλοφορία και στο PC για το Diablo Immortal

Το Diablo Immortal της Blizzard θα είναι, απ’ ότι φαίνεται, τέως “mobile-only” τίτλος, καθώς σε σημερινή ανακοίνωση προέκυψε ως είδηση η κυκλοφορία του και για PC. Σύμφωνα με το trailer που ανέβασε η εταιρεία στο Youtube, το free-to-play παιχνίδι θα λανσαριστεί επισήμως στις 2 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει και η Open Beta του για PC. Αξιοσημείωτη είναι και η πληροφορία πως ο τίτλος θα υποστηρίζει Crossplay μεταξύ κινητών και PC.

Η αρχική ανακοίνωση του Diablo Immortal πίσω στη Blizzcon του 2018 μόνο ως περιβόητη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει μείνει στην ιστορία περισσότερο για τα memes που παρήγαγε παρά για την ίδια την προοπτική ενός free-to-play mobile Diablo game. Έκτοτε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι και… έχουν συμβεί πράγματα, τόσο αναφορικά με την ίδια την Blizzard ως εταιρεία όσο και σχετικά με το Diablo franchise, μεταξύ των οποίων και η ανακοίνωση της δημιουργίας ενός πλήρους, “παραδοσιακού” Diablo game. Η νέα ανακοίνωση για το Diablo Immortal μάλλον ανήκει στην 2η και πιο “ευχάριστη” κατηγορία ειδήσεων, αν και αυτό μάλλον θα κριθεί κατά την οριστική κυκλοφορία του τίτλου. 1 μήνα και μία εβδομάδα μακριά, λοιπόν.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

50 Comments

  1. Μπήκα για λίγο, και είναι… ένα δωρεάν mobile Diablo action game, στο πισή. Οποία έκπληξις 😛

    Δηλαδή, οι χάρτες είναι υπεργραμμικοί (άντε να έχεις 2 μονοπάτια, με το 1 να οδηγεί στο objective και το άλλο σε κάποιο σεντούκι), το ινβέντορι δεν υποστηρίζει drag and drop, τα stats και τα skills είναι απλοποιημένα όσο πάει, δεν υπάρχει επιλογή για υψηλότερο resolution (μόνο κάτι graphics quality stats που βελτιώνουν ελαφρώς τα μοντέλα)… και, αυτό. Ουδεμία έκπληξις δηλαδή.

    Πάντως δεν έχω κρασάρει ακόμα, να αναφερθεί κι αυτό.

  2. Προχώρησα λίγο παραπέρα και, πέραν του υπεραπλού gameplay και των mobile γραφικών, νταξ για δωρεάν γκεημ δεν είναι και ΟΙΚΤΡΑ άσχημο.

    Δλδ, πάμε σε μερικά γνώριμα μέρη ή σε άλλα διάσημα από το Lore, βρίσκουμε γνώριμους χαρακτήρες από τα άλλα Diablα (αυτός ο έρμος ο Skeleton King, φαλάγγι τον πάμε όπου τον βρίσκουμε), έχει από σχετικά νωρίς RIFTS και Leaderboards… Σκοτώνεις λίγη ώρα στο πισή με δαύτο δλδ χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις

  3. Από πλευράς περιεχομένου και production values, το παιχνίδι κοντράρει στεγνά το Diablo 3 μετά το εξπάνσιον του. Έχεις [U]άπειρα [/U]πράγματα να κάνεις, από πολύ νωρίς, και όταν φτάσεις Level 60 και αρχίσεις να παίρνεις paragon levels ξεκλειδώνονται ΑΚΟΜΑ περισσότερα quests/events/whatever σε κάθε περιοχή, μιλάμε για χαοτικά πολλές επιλογές.

    Απλά μετά από κάποιο σημείο υπάρχει αυτό το paywall που συζητάμε και στο discord. Ουσιαστικά για να αποκτήσεις Legendary Crests για rifts, που οδηγούν εμμέσως στα Legendary Gems υψηλού λέβελ που είναι απαραίτητα για το character progression και builds στα ύστερα στάδια του παιχνιδιού, πρέπει είτε να σκάσεις λεφτά είτε να δοκιμάζεις την τύχη σου φαρμάρωντας με το 1 δωρεάν Legendary Crest που σου δίνει το γκεημ κάθε μήνα (!).

  4. h8rs gonna h8, το παιχνίδι για ΤΖΑΜΠΕ ΟΛΕ DIABLO ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ είναι μια χαρά. Απλά μετά τις πρώτες 500 ώρες που θα του αφιερώσεις και όταν θα φτάσεις στο ύστατο end-game, έχει ένα άθλιο σύστημα όπου ακόμα και λεφτά να σκάσεις δεν σου βεβαιώνει πως θα βρεις το gear για το build που θες.

  5. Δεν ξέρω αν παίζω εγώ το παιχνίδι λάθος ή ο Crusader μου είναι τόσο imba που δεν χαμπαριάζει, αλλά έχω φτάσει λεβελ 60 και paragon 20 χωρίς να σκάσω ούτε ευρώ στο in-game store και χωρίς να έχω φορέσει ούτε ένα legendary gem πάνω από λέβελ 2.

    Δηλαδή, οκ, κατανοητική η κριτική για το monetization, αλλά το ότι “αν φτάσεις λέβελ 40φεύγα σου παίρνει 1 λεπτό παραπάνω να κάνεις ριφτς” είναι ψιλοαστείο να εγείρεται ως κριτική. Γενικά υπάρχει μια τάση για υπερεξειδίκευση στο build η οποία οδηγεί στο να τίθεται ως επιχείρημα πως “ΠΡΕΠΕΙ να βρεις 5-σταρ legendary gems αλλιώς είσαι για τα σκουπίδια”, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τη συντριπτική διάρκεια του παιχνιδιού.

    Μπορεί (λογικά) προοδευτικά όσο ανεβαίνω paragon να σκάσω στο paywall που δεν μου επιτρέπει να προχωρήσω παραπέρα αν δεν αναβαθμίσω τα gems μου, και όταν γίνει αυτό πιθανότατα θα το παρατήσω για να ασχοληθώ και με τίποτα σοβαρό. Αλλά θεωρώ πως για τα λεφτά που έχω σκάσει στο γκεημ (μηδέν λεφτά) οι ώρες που έχω αφιερώσει σε αυτό με έχουν διασκεδάσει και με το παραπάνω.

  6. [QUOTE=”Hellion, post: 599999, member: 102589″]
    Δεν ξέρω αν παίζω εγώ το παιχνίδι λάθος ή ο Crusader μου είναι τόσο imba που δεν χαμπαριάζει, αλλά έχω φτάσει λεβελ 60 και paragon 20 χωρίς να σκάσω ούτε ευρώ στο in-game store και χωρίς να έχω φορέσει ούτε ένα legendary gem πάνω από λέβελ 2.
    [/QUOTE]
    η blizzard σε ευχαριστει για το report και θα το διορθωσει σε μελλοντικο patch.

  7. Ακομα και οι ανθρωποι που πιστευουν αυτα που διαβαζουν στο facebook, γνωριζουν πολυ καλα οτι τα παιχνιδια στα κινητα ειναι αδικα.
    Πρεπει να πληρωθουν οι λογαριασμοι του ρευματος και οι συνδρομες στο πιμπ μαι πινκ νταντι.
    Δεν υπαρχει ενα free to play παιχνιδακι, εκει, στο playstore, που να μην χρειαζεται χιλιαδες δολαρια για να παιχτει σωστα.
    Τον θυμαστε αυτον;

    [URL unfurl=”true”]https://www.bbc.com/news/technology-38290186[/URL]

    Εδωσε ενα εκατομμυριο δολαρια και δεν το τελειωσε το ρημαδι.
    Μπορει ο Hellion να αραζει με τα free που δινει το παιχνιδι και να διασκεδαζει αλλα δεν ειναι ολοι ετσι, καποιοι θελουν να νοιωσουν το μεγαλειο πχ οι πιτσιρικαδες.
    To internet ειναι γεματο με ειδησεις σχετικα με πιτσιρικαδες που εκλεψαν τα λεφτα του μπαμπα πχ του Joe Black.για να πληρωσουν το παιχνιδακι στο κινητο.

    Δεν περιμενα οτι η Blizzard στο κινητο θα εκανε κατι τιμιο. Αυτα ειναι πραγματα του ντιαμπλολου.

  8. εγώ το έβαλα, μου θύμισε κορεατίλα τύπου Ark και έφυγε σούμπιτο. Ναι αυτό το είμαι τόσο imba που φέρτε μου να μασουλήξω τον ντιάμπλο και εγώ το παρατήρησα αν και έφτασα νομίζω μόνο lvl 10 (δεν είμαι σίγουρος, σαν κουφέτα έπεφταν τα lvl).

    Επίσης ο Μπαλρογκ στην εισαγωγή τι φάση; μπερδεύτηκα, τι game παίζουμε;

  9. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε την κατανομή της προέλευσης αυτών των χρημάτων πάντως.

    Πχ αν η μεγαλύτερη μερίδα είναι από απλά 5ευρα που ξόδεψαν παίκτες για να ξεκλειδώσουν το έξτρα reward tree του season, πάει στο διάολο. Αλλά αν είναι από τα bundles των 50-100-200 ευρώ, το λες και δυστοπική εξέλιξη. Και προφανώς αυτό θα σήμαινε πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσουν από το game οι f2p παίκτες και θα μείνουν μόνο οι φάλαινες που έχουν ξοδέψει κάνα χιλιάρικο έκαστη να πλακώνονται αναμεταξύ τους

  10. $8 χιλιαρικα με την πρωτη φορα και το δευτερο το πηρα στα $13 χιλιαρικα .
    Η δευτερη προσπαθεια πηγε καλυτερα αφου μου πηρε μολις $525 και το δευτερο το εδωσε με 5525$.

    Τα αποτελεσματα αλλαζουν αλλα δεν υπαρχει φως με λιγοτερο απο μηνιατικο.

  11. Να σημειωθεί πως με το σημερινό patch εισήγαγαν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα για τους Free-to-Play παίκτες να κερδίζουν 2 Eternal Legendary Crests κάθε εβδομάδα.

    Όχι πως αυτό θα βελτιώσει τις τύχες στο roll βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε κι εμείς το δικαίωμα στην αποτυχία.

  12. Με πρόχειρους υπολογισμούς, αυτό αλλάζει το κόστος end game ντυσίματος ενός χαρακτήρα από το εξωφρενικό 500.000$ σε μόλις 837 χρόνια playtime. Να δεις που πάλι κάποιοι κλαψιάρηδες θα βρεθούν να γκρινιάξουν.

  13. [URL unfurl=”true”]https://www.thegamer.com/blizzard-revokes-third-party-diablo-immortal-orb-purchases/[/URL]

    [QUOTE]
    As noted by [URL=’https://www.pcgamesn.com/diablo-immortal/whales-orb-debt’]PCGamesN[/URL], Reddit [URL=’https://www.reddit.com/r/DiabloImmortal/comments/x30295/blizzard_here_is_my_feedback_and_suggestion_for/’]threads[/URL] [URL=’https://www.reddit.com/r/DiabloImmortal/comments/x2py2i/happening_right_now_3rd_party_orbs_massive_refunds/’]have[/URL] [URL=’https://www.reddit.com/r/DiabloImmortal/comments/x2m98c/massive_payment_revoking/’]popped[/URL] up warning players of what’s happened with third-party Eternal Orb purchases. One such player, a high-level Wizard named Shia, received a -2,491,025 Orb debt that would have cost over $35,000 to repay.
    [/QUOTE]

    AYYYLMAO

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL