REVIEWS

DARK SOULS 3

Επιτέλους! Το τρίτο και τελευταίο μέρος –πάντοτε σύμφωνα με τα λεγόμενα του Hidetaka Miyazaki– της θρυλικής σειράς έφθασε στις οθόνες των υπολογιστών μας και μας καλεί ξανά να χαθούμε σε έναν δαιδαλώδη και πονεμένο κόσμο σκοτεινών ψυχών. Ξεκινώντας την ανάπτυξή του το 2013, πριν μάλιστα την κυκλοφορία του Dark Souls 2 και παράλληλα με το άλλο τέκνο της FromSoftware, το αποκλειστικά κονσολάδικο Bloodborne, το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Souls υποσχέθηκε βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Αλήθεια, πως μπορείς να βελτιώσεις δύο τέλεια παιχνίδια και να δημιουργήσεις κάτι ανώτερο; Φυσικά δανειζόμενο στοιχεία από αυτά αλλά και με φρέσκες προσθήκες σε ιδέες και μηχανισμούς! Το αν τα καταφέρνει τελικά είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε μαζί στις παρακάτω αράδες.

Η σειρά των Souls παρείχε έτσι κι αλλιώς λιγοστά στοιχεία για το lore της. Ένα πέπλο μυστηρίου, σε αντίθεση με άλλα story-driven RPGs, κάλυπτε πάντοτε την πορεία μας στα παιχνίδια αυτά και μέσα από λακωνικούς διαλόγους με NPCs αλλά και τη μελέτη διαφόρων κειμηλίων και αντικειμένων που ανακαλύπταμε, δημιουργούσαμε στο μυαλό μας την κοσμογονία και την εξέλιξη του κόσμου. Το Dark Souls 3 δεν διαφοροποιείται σε αυτό. Ελάχιστα στοιχεία μας δίνονται στην εισαγωγή του τίτλου και από εκεί και πέρα η ενδελεχής ανακάλυψη μυστικών και αντικειμένων μας αποκαλύπτει σιγά σιγά την ιστορία πίσω από τα γεγονότα. Μάλιστα το παιχνίδι καταφέρνει να συμπληρώσει μικρά κενά των προηγούμενων δύο τίτλων και έτσι να ενώσει και τα τρία παιχνίδια σε ένα ολοκληρωμένο και καλοστημένο μεσαιωνικό σύμπαν.

DarkSouls3 01Αφαιρέστε το ξίφος και… first boss – first blood!

Σε έναν κόσμο μιζέριας, καταστροφής και αποσύνθεσης, εκεί που η φλόγα και το σκοτάδι εναλλάσσονται σε έναν αέναο επαναλαμβανόμενο κύκλο, οι Lords of Cinder έχουν αναγεννηθεί. Στο Firelink Shrine όμως οι θρόνοι τους παραμένουν αδειανοί αφού οι ίδιοι έχουν αποσυρθεί από την κρίσιμη αποστολή τους. Έτσι, σηματοδοτείται η άνοδος των Unkindled Ones, απέθαντων πλασμάτων στα οποία ανήκει και ο πρωταγωνιστής μας. Η επαναφορά των Lords of Cinder στους θρόνους τους αποτελεί την καίρια και μοναδική αποστολή μας. Στο εισαγωγικό λοιπόν video του τίτλου μας δίνεται το πρώτο σκαλί πάνω στο οποίο θα πατήσουμε και θα ξεκλειδώσουμε σιγά σιγά -σαν να συγκεντρώνουμε μικρά κομμάτια από ένα τεράστιο puzzle-, τα στοιχεία εκείνα του κόσμου που θα μας αποκαλύψουν τα πλέον απόκρυφα μυστικά του σύμπαντος των Souls.

Η δημιουργία του χαρακτήρα μας δε διαφοροποιείται σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Η εμφάνιση νέων κλάσεων όπως του Herald (ιππότης με δόρυ και ασπίδα αλλά και με miracles) και η απομάκρυνση κάποιων παλαιότερων ελάχιστα επηρεάζουν το ξεκίνημα του παιχνιδιού, αφού έτσι κι αλλιώς μπορούμε μελλοντικά να παραμετροποιήσουμε τον ήρωά μας κατά το δοκούν. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται με την αφαίρεση του Adaptability και την προσθήκη του νέου stat, Luck. Το συγκεκριμένο αφορά κυρίως την πιθανότητα να dropάρει καλύτερο loot από τους εχθρούς που σκοτώνουμε και ταυτόχρονα αυξάνει το curse resistance μας.

Τα αρχικά μας βήματα –κλασικά- θα μας φέρουν εμπρός σε μια πλειάδα μηνυμάτων που θα μας εξηγήσουν τα βασικά του χειρισμού για τις πρώτες μας μάχες. Εδώ αμέσως το Dark Souls 3 δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα… ξεχάστε τις φήμες που ανέφεραν για ένα παιχνίδι ευκολότερο από τους προκατόχους του. Το νέο μέλος της οικογένειας των Souls είναι βάναυσα δύσκολο και δε θα συγχωρήσει κανένα λάθος και καμιά απροσεξία από πλευρά μας. Στα πρώτα λεπτά θα συναντήσουμε έναν ισχυρότατο εχθρό με το παιχνίδι να μας προειδοποιεί, το πρώτο boss είναι δύσκολο και όταν με κόπο κατεβάσουμε τη ζωή του στο μισό θα μεταμορφωθεί σε ένα ακόμη δυνατότερο βδελυρό, μεταλλαγμένο τέρας… ακόμη και οι μικρότεροι εχθροί έχουν εξαιρετικά αναπτυγμένη A.I. και οι επιθέσεις τους είναι ταχύτατες και θανατηφόρες. Καλωσήλθατε στον σκληρό κόσμο των Dark Souls για άλλη μια φορά!

DarkSouls3 02Σοκ και δέος…

Η πρώτη μας επίσκεψη στο κεντρικό HUB του παιχνιδιού, το Firelink Shrine, θα μας φέρει κοντά στους αρχικούς NPCs, αρκετοί δε είναι γνώριμοι από παλιά. Εδώ θα περάσουμε αρκετό χρόνο σε όλη τη διάρκεια ενασχόλησής μας με το παιχνίδι. Αγοραπωλησίες, νέοι NPCs με τη δική τους ιστορία και αποστολές, η κεντρική Fire Keeper στην οποία κάνουμε το level up μας, οι θρόνοι των Lords of Cinder… όλα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Firelink Shrine.

Το teleportation ανάμεσα στα bonfires υφίσταται και εδώ (όπως άλλωστε και το Dark Souls 2) και αποτελεί τον βασικότερο τρόπο μετακίνησής μας. Δυστυχώς οι πρώτες περιοχές γίνονται προσβάσιμες μονάχα έτσι. Δεν υπάρχει εκείνη η εξαιρετική γεωγραφία και γεωμετρία του κόσμου όπως στο original Dark Souls. Ναι μεν η κάθε περιοχή είναι εξαιρετικά δομημένη αλλά δεν παύει να αποτελεί μια ξερή και σκέτη περιοχή που συνδέεται με την αμέσως επόμενη με ένα bonfire. Ευτυχώς μετά τις πρώτες ώρες ενασχόλησής μας με το παιχνίδι οι νέες περιοχές που θα ξεκλειδωθούν είναι αρκούντως περίπλοκες, με δαιδαλώδεις διαδρόμους, τεράστιες εκτάσεις, κρυφά περάσματα και φυσικά με τέλειους και εμπνευσμένους τρόπους σύνδεσης μεταξύ τους. Θα περιηγηθούμε από νεκροταφεία και κατεστραμμένα κάστρα σε ερείπια και βάλτους γεμάτους δηλητήριο και από τα δαιμονικά ερείπια σε σατανικούς ναούς, κρυμμένες κατακόμβες και πανέμορφες ομιχλώδεις πόλεις βικτωριανής αισθητικής. Ο κόσμος του Dark Souls 3 είναι απλά τεράστιος, πανέμορφος και αξίζει να εξερευνηθεί μέχρι την τελευταία του σπιθαμή. Ίσως μάλιστα να αποτελεί και τον ωραιότερο σε σχεδιασμό κόσμο όλης της σειράς!

Η μάχη στο Dark Souls 3 έχει εξελιχθεί δραματικά. Πλέον η χρήση της ασπίδας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όχι, σαφώς και παραμένει χρησιμότατη, ειδικά όταν έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει parry, αλλά πλέον το παιχνίδι μας ωθεί σε ταχύτερες και πιο επιθετικές στρατηγικές δανειζόμενο από το επιθετικό στυλ μάχης του Bloodborne. Η ταχύτητα της μάχης έχει αυξηθεί και οι εχθροί το εκμεταλλεύονται στο έπακρο με ανηλεείς επιθέσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν απλά και μόνο με μια υψωμένη ασπίδα μπροστά από το κορμί του χαρακτήρα μας. Η νέα προσθήκη στο σύστημα της μάχης ονομάζεται Weapon Arts. Κάθε όπλο που κρατάμε στο αριστερό χέρι ή σε dual-wield στάση μπορεί με το πάτημα ενός πλήκτρου να μας δώσει ένα boost ή μια νέα πολεμική κίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τα spells μας. Φανταστείτε λοιπόν μια πλειάδα όπλων με διαφορετικά Weapon Arts σε συνδυασμό με τα άπειρα builds των χαρακτήρων μας, πόσο εντυπωσιακές και έντονες πολεμικές χορογραφίες μπορούν να δημιουργήσουν. Δεν περίμενα ποτέ πως το τέλεια δομημένο σύστημα μάχης των δύο πρώτων Souls θα μπορούσε να βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό… κι όμως αυτό συνέβη!

DarkSouls3 03Στο παιχνίδι θα συναντήσετε πολλούς παλιούς γνώριμους…

Η χρήση των Weapon Arts αλλά και των spells μας κοστίζουν σε FP (Focus Points). Τα Focus Points αποτελούν έναν νέο μετρητή που εμφανίζεται σαν μια τρίτη μπάρα ανάμεσα σε αυτές των Health Points και Stamina. Η ανανέωσή τους δεν υφίσταται με το πέρασμα του χρόνου, όπως για παράδειγμα με τον μετρητή Stamina, αλλά με τη χρήση των νέων Ashen Estus Flasks. Τα συγκεκριμένα φλασκιά θα τα βρούμε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και λειτουργούν ακριβώς όπως και τα Estus Flasks. Μας δίνεται, μάλιστα, η δυνατότητα ανακατανομής των flasks που έχουμε διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω ενός NPC στο Firelink Shrine.

Το βασικό σύστημα οικονομίας του παιχνιδιού για μια ακόμη φορά αποτελούν οι ψυχές (souls). Η χρήση τους θα μας δώσει τα απαραίτητα levels, τις αναβαθμίσεις των όπλων και των ασπίδων μας αλλά και τη δυνατότητα αγοράς νέων χρήσιμων αντικειμένων. Έχω την αμυδρή εντύπωση πως οι ποσότητες souls που συγκεντρώνουμε είναι σαφώς μικρότερες από αυτές των προηγούμενων παιχνιδιών. Βέβαια το respawn των εχθρών ακολουθεί τα χνάρια του original Dark Souls, δηλαδή μετά από ένα πεπερασμένο αριθμό kills οι εχθροί δεν εξαφανίζονται αλλά αναγεννιούνται ξανά και ξανά για όσο grinding επιθυμούμε να κάνουμε.

Όπως αναφέρθηκε πριν, στο παιχνίδι χειριζόμαστε έναν Unkindled One και όχι έναν Hollow όπως στους προηγούμενος τίτλους της σειράς. Αυτόματα αυτό εξαιρεί την ύπαρξη humanity και human effigies στο παιχνίδι. Αντί αυτού στις εξερευνήσεις μας θα ανακαλύψουμε embers. Η χρήση τους θα λούσει τον χαρακτήρα μας με πύρινες γλώσσες και στάχτες και η μπάρα ζωής μας θα αυξηθεί κατά 30% περίπου. Ταυτόχρονα θα έχουμε δυνατότητα να κάνουμε summon NPCs ή συμπαίκτες για τα δύσκολα boss fights αλλά και invasions στους κόσμους άλλων χρηστών.

DarkSouls3 04Dark Souls χωρίς βάλτο απλά δεν υπάρχει!

Τα covenants κάνουν φυσικά ξανά την εμφάνισή τους. Υπάρχει πλέον ένα νέο slot στο inventory μας στο οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα ειδικό αντικείμενο ή φυλαχτό για να ενταχθούμε στο ανάλογο covenant. Τα αντικείμενα αυτά τα βρίσκουμε καλά κρυμμένα ή μας τα δίνουν συγκεκριμένοι NPCs. Ακόμη όμως και η ανακάλυψη των περισσοτέρων covenants είναι μια διαδικασία που απαιτεί μελέτη του περιβάλλοντος και ανακάλυψη κρυφών περασμάτων. Δυστυχώς το multiplayer δεν ήταν ενεργοποιημένο πριν το launch του τίτλου κι έτσι δεν μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποιο invasion ή κάποια άμυνα σε πιθανή επίθεση άλλου χρήστη, στοιχεία στα οποία βασίζονται και δίνουν διάφορα bonuses τα περισσότερα covenants. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την ανακατανομή των levels μας αλλά και την αλλαγή φύλου (!) υπάρχει συγκεκριμένο covenant που μάλιστα μας επιτρέπει τη συγκεκριμένη διαδικασία μονάχα για 5 φορές σε κάθε playthrough.

Τα boss fights είναι και πάλι εντυπωσιακά και αποτελούν τον κορμό του παιχνιδιού. Στις περισσότερες μάχες τα bosses έχουν δεύτερη και τρίτη φάση στις οποίες γίνονται ισχυρότερα, ταχύτερα και σαφώς δυσκολότερα να αντιμετωπιστούν. Υπάρχουν μάλιστα μάχες στις οποίες όταν αναφωνήσετε με χαρά “έπεσε το boss”, θα το δείτε να σηκώνεται ξανά σε μια νέα, τρομακτικότερη μορφή και η μάχη θα ξεκινήσει πάλι. Το soundtrack που συνοδεύει τις μάχες αυτές είναι συμφωνικό, επικό και έντονο. Θα το χαρακτήριζα αρκετά αγχωτικό, ίσως περισσότερο και από τη μορφή του εκάστοτε boss, αλλά την ίδια στιγμή ο ηρωισμός που αποπνέει με τα χορωδιακά φωνητικά και τις ηχητικές εξάρσεις θα σας δώσει φτερά για να αντιμετωπίσετε τα αφεντικά του παιχνιδιού με περισσότερο ζήλο και αυτοπεποίθηση.

DarkSouls3 05Παραδεχτείτε το… η μαγεία των Souls είναι να ανοίγεις σφαλιστές πόρτες και να αγωνιάς για αυτό που θα συναντήσεις…

Το Dark Souls 3 αποτελεί χάρμα ιδέσθαι. Η γραφική απεικόνιση στέκεται δυο σκαλιά παραπάνω από αυτή του προηγούμενου τίτλου της σειράς. Η θέα των τεράστιων κτισμάτων επάνω στα βράχια, οι εντυπωσιακές επαύλεις, οι χιονισμένες βουνοκορφές, τα γκρεμισμένα κάστρα με τις ταλαιπωρημένες πολεμίστρες, οι διαβολικοί ναοί, τα σκοτεινά χωριά και δάση αποτελούν ένα έργο τέχνης, έναν πίνακα ζωγραφισμένο με σκούρα χρώματα, καλυμμένο με γκρίζα ομίχλη. Το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι, τα ερείπια με τις μεγαλοπρεπείς εκκλησίες, τα στενά σοκάκια γεμάτα με απέθαντα πλάσματα με τους βάλτους γεμάτους κοχλάζων πράσινο δηλητήριο… ο κόσμος του Dark Souls 3 παραμένει σάπιος και μουντός αλλά ταυτόχρονα μαγικά και υπέροχα σχεδιασμένος. Δυστυχώς μου παρουσιάστηκαν αρκετά frame drops και μάλιστα σε κλειστούς χώρους (!) αν και θεωρώ πως με επερχόμενα patches θα ρυθμιστούν κατάλληλα. Ελάχιστα glitches (χαρακτηριστικό πλέον της σειράς) παραμένουν και εδώ με φλογόμπαλες, για παράδειγμα, να περνάνε μέσα από τοίχους και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά και σε αυτό θεωρώ πως είμαστε πλέον συνηθισμένοι. Τα προβληματάκια στην κάμερα ταλανίζουν κάθε τέτοιου είδους παιχνίδι και δυστυχώς κάνουν την εμφάνισή του και εδώ. Ειδικά στα boss fights, όμως, μπορούν να αποβούν μοιραία…

Το Dark Souls 3 κλείνει την επική τριλογία με τον καλύτερο τρόπο. Καταφέρνει να αποτελέσει το απόσταγμα νέων ιδεών και παλαιών στοιχείων σε ένα φρέσκο αλλά ταυτόχρονο τόσο γνώριμο αποτέλεσμα. Πλέον δίπλα σε δύο τέλεια παιχνίδια μπορούμε χωρίς φόβο και με περισσή υπερηφάνεια να προσθέσουμε και το τρίτο κεφάλαιο της σειράς. Το Dark Souls 3 σας καλεί με μια ύστατη κραυγή να μπείτε στο σκοτάδι, να παλέψετε με τους εσωτερικούς σας δαίμονες και τις αντοχές, να γίνεται καλύτεροι, σοφότεροι και πιο ικανοί και τελικά να φθάσετε για μια ακόμη φορά στο φως… έστω σε μια λιγοστή ελπίδα λάμψης. Embrace the darkness, λοιπόν και οι λιγοστοί που βγουν νικητές, γαλήνιοι και ψυχικά καθαροί θα μπορέσουν με υψωμένα τα όπλα και τις γροθιές να βροντοφωνάξουν ως τα ουράνια: PRAISE THE SUN!

Ευχαριστούμε τη Bandai Namco Entertainment, τον επίσημο εισαγωγέα του Dark Souls 3 στην Ελλάδα, για τη παροχή του review code.

Pros

  • Ίσως ο καλύτερα σχεδιασμένος κόσμος στη σειρά Souls.
  • Βελτιωμένο σύστημα μάχης.
  • Μοναδικά και αξέχαστα boss fights.
  • Άπειρο customization χαρακτήρων.
  • Δυναμικό και υποβλητικό soundtrack.
  • Η τριλογία των Souls κλείνει με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Cons

  • Ελάχιστα frame drops.
  • Μικρά προβλήματα με την κάμερα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 99%

99%

Νίκος Καλαγκιάς

Ο Νίκος είναι ένας gamer που τον χαρακτηρίζουν δύο απλές λέξεις: "Ατσάλι" και "Φωτιά". Ναι, καλά καταλάβατε. Οτιδήποτε video game έχει μέσα το fantasy/μεσαιωνικό στοιχείο έχει και το όνομα του γραμμένο επάνω. Ασχολείται κυρίως με RPGs και strategies ενώ ποτέ δε θα πει όχι και σε καλογυαλισμένους hack 'n slash fantasy τίτλους. Εκεί που το πολεμικό κέρας ηχεί, εκεί που το ατσάλι συναντά το ατσάλι, εκεί που το θάρρος και ο ηρωισμός ξεπερνούν τα πάντα και η θυσία του αδελφού εξυψώνει τα πολεμικά ιδανικά... θα βρείτε και τον Νίκο δίπλα με ένα gamepad στο χέρι να ουρλιάζει: "Chaaaarge!"

29 Comments

  1. Σε ευχαριστώ!
    – Ναι τα FP λειτουργούν σαν mana και τα spells ΔΕΝ έχουν πλέον charges.
    – Επ’ άπειρο. Το αναφέρω στο review (“το respawn των εχθρών ακολουθεί τα χνάρια του original Dark Souls”). Υπάρχουν βέβαια κάποιοι ισχυρότεροι εχθροί, τύπου mini bosses, που τους σκοτώνεις μια φορά και τέλος.

  2. Ωραία η παρουσίαση. Κρίμα που δεν είναι εντελώς μονοκόμματος ο χάρτης αν και ούτε στο original ήταν μονοκόμματος. Απ την αρχική περιοχή ταξίδευες με αετό (αν θυμάμαι καλά).

    Εννοείται αγορά στο μακρινό μέλλον.

  3. Όχι πάντα. Εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους κατά τη διάρκεια του playthrough. Θα ήταν ωραία να υποστηριζόταν κάποιου είδους save import (στο 2 πχ έχεις ακόμα περισσότερες επιλογές) αλλά για τη συγκεκριμένη σειρά προσωπικά το θεωρώ πολυτέλεια.

  4. Άλλες 2 ερωτήσεις Νίκο.
    1) Το luck πόση χρησιμότητα έχει? Βρίσκεις όντως αξιόλογο loot εξαιτίας του ή μπορούμε να το θεωρήσουμε dumb stat?
    2) Το lighting πώς το βρήκες? Οι πυρσοί έχουν χρησιμότητα τώρα χωρίς την προσθήκη mods?

  5. 1. Δεν το ανέβασα για να σου πω αν όντως είδα διαφορά στο loot. Δίνει πάντως curse resistance και το curse παίζει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Αν την πατήσεις και φας τίποτα τέτοιο μιλάμε για instant death, οπότε εκεί το Luck σίγουρα χρησιμεύει.
    2. Σε μια ή δύο περιοχές χρησιμοποίησα torch, αν και δεν ήταν και τόσο απαραίτητος. Χρησιμεύει όμως και κάπου αλλού αλλά δε θέλω να σας πω γιατί θα θεωρηθεί spoiler 😉

  6. @tommas σωστός. Αν θυμάμαι καλά όταν το ολοκλήρωνες, κατέληγε hollow και πέθαινε, αφού είχε βρει την κόρη του. Φυσικά είχε πολλά τελειώματα το quest απλά εγώ αναφερόμουν στην ολοκληρωμένη του έκδοση.

    @bath&irenicus

    Ναι οκ πάσο. Δεν το χα σκεφτεί αυτό. Δεν ήμουν σίγουρος αν υπάρχει ακόμα η Catarina την χρονική περίοδο που εξελίσσεται το 1.

  7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου το πώς παίζεται το παίγνιο με το ποντικοκέιμπορντ. Αυτή τη φορά είναι καλύτερος ο χειρισμός; ή πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός για να παίξεις; ή πρέπει να ρίχνεις καντήλια για τον κάθε “πληβείο” με την βρωμοκονσόλα και το κοντρόλερ του;
    Μεγάλο πρόβλημα ήταν για την έκδοση του pc των προηγούμενων 2 τίτλων, το οπτιμιζέισον για το pc, με το πρώτο της σειράς να είναι ένα αισχρό πόρτ κονσόλας.
    Αυτή τη φορά πώς είναι η έκδοση για pc ;
    Αυτά είναι τα δύο ΠΙΟ κυρια ερωτήματα για το δάρκ σάουλς το τρίτο το μακρύτερο που ΔΕΝ απαντιώνται στο ανώτερο ριβιού,(και είναι τα μόνα που θέλουμε να μάθουμε…).Κατα τα άλλα σας φταίει ο τσουρινάκης που έκανε το φαροφύλακα στο oblivion…;)
    Εἰρήνη ὑμῖν.

  8. Είναι θέμα υποκειμενικό πιστεύω.

    Για μένα προσωπικά τα παιχνίδια παιζόταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ με mouse και keyboard (το πρώτο ήθελε mods/fixes, to δεύτερο ήταν οκ από μόνο του) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί το gamepad ανώτερο (κάτσε να τους αφαιρέσει κανείς το lock και θα τους δείξει αυτός θα δούνε τι θα πάθουν :p).

    Αυτό που θέλω να καταλήξω χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο ακόμα είναι ότι δεν ανησυχώ γι’ αυτό.

  9. Όταν η ιδια η From Software προτείνει το κοντρόλερ ως το ποιο κατάλληλο μέσο για να παίξεις το παιχνίδι δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, φυσικά υπάρχουν και τα mods οπότε μπορείς να παίξεις και με m/k αν το θες οπωσδήποτε, σχετικά με το port πάντως δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ενω στο PC τρέχει και στα 60 fps οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, patch πάντως βγαίνουν κανονικά και για όλα τα συστήματα (εδω το condom break είναι σάπιο port που έρχεται και απο την MS που και καλά θέλει να στηρίξει τo pc-τα win10 δηλαδή)
    Ο τσουρινάκης πιθανόν θα το είχε θάψει το Dark Souls 3 αφου δεν έχει save, quicksave και save screenshot… μετά θα πήγαινε να συνεχίσει να κάνει τον φαροφύλακα στο oblivion

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL