SPECIALS

Steam Holiday Sale 2012: Ευκαιρίες μέχρι 2€

Η πρώτη σελίδα του Steam διαθέτει περιορισμένο χώρο, ο οποίος αφιερώνεται στις πιο σημαντικές Daily και Flash Deals. Αναπόφευκτα αυτό σημαίνει οτι πολλές άλλες προσφορές “χάνονται” στα βάθη του καταλόγου, μακριά από τα μάτια του κοινού. Αναζητήσαμε τις καλύτερες προσφορές με κόστος μέχρι 2€ και παρουσιάζουμε μια λίστα με 10 επιλογές για ατελειώτο (και απίστευτα οικονομικό) gaming. Τα παιχνίδια αυτά βρίσκονται ήδη σε σημαντική έκπτωση (-66% και άνω), είναι σχεδόν απίθανο να εμφανιστούν αργότερα σε Daily Deal με ακόμα μικρότερη τιμή, οπότε μπορείτε να αγοράσετε άφοβα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την τελευταία ημέρα.

TOKI TORI

Τιμή: 0,44€
Έκπτωση: -90%
Link: http://store.steampowered.com/app/38700/

Ενδιαφέρουσα μείξη platform και puzzle game σε τιμή-σκάνδαλο! Στόχος σας είναι να μαζέψετε όλα τα αβγά από κάθε επίπεδο, χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα παράξενα εργαλεία και σχεδιάζοντας με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας. Με περισσότερα από 80 levels, το Toki Tori είναι απαραίτητη αγορά για τους φίλους των puzzle games.

CTHULHU SAVES THE WORLD

Τιμή: 0,66€
Έκπτωση: -67%
Link: http://store.steampowered.com/sub/8848/

Ο φοβερός Cthulhu έχει χτυπηθεί από μια κατάρα η οποία του έχει αφαιρέσει όλες τις δυνάμεις του! Για να επανακτήσει την ισχύ του θα πρέπει να κάνει το ανήκουστο: να σώσει τον κόσμο! Χιουμοριστικό RPG εμπνευσμένο από τα jRPGs των ’90s, με απλοϊκά γραφικά αλλά ενδιαφέροντες διαλόγους και κλασικό gameplay. Ως bonus παίρνετε δωρεάν και το παλιότερο παιχνίδι του ίδιου δημιουργού, Breath of Death VII.

RACE 07

Τιμή: 0,89€
Έκπτωση: -70%
Link: http://store.steampowered.com/app/8600/

Η SimBin είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή ρεαλιστικών racing games και το RACE 07 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερα από 300 διαφορετικά αυτοκίνητα, τα οποία μπορείτε να οδηγήσετε σε 32 αληθινές πίστες από όλο τον κόσμο. Μπορεί το παιχνίδι να είναι σχετικά παλιό, όμως το gameplay θα σας αποζημιώσει για τα μέτρια γραφικά.

DUNGEONS OF DREDMOR

steamcheap01

Τιμή: 0,99€
Έκπτωση: -75%
Link: http://store.steampowered.com/app/98800/

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς των roguelikes, το Dungeons of Dredmor μένει πιστό στα κλασικά χαρακτηριστικά του είδους: hardcore dungeon crawling, μεγάλη δυσκολία και (επιλογή για) permadeath. Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι το χιούμορ, από τις περιγραφές των διαθέσιμων skills μέχρι το σχεδιασμό των τεράτων. Εξαιρετική αγορά σε δελεαστική τιμή!

BROKEN SWORD TRILOGY

Τιμή: 1,39€
Έκπτωση: -80%
Link: http://store.steampowered.com/sub/6447/

Μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην τρέχουσα Steam Sale, η τριλογία των Broken Sword σε τιμή μικρότερη από μια απογευματινή εφημερίδα! Ακολουθήστε τις περιπέτειες του George και της Nico καθώς επιχειρούν να ξεδιαλύνουν μια δαιδαλώδη συνομωσία, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και αντιμετωπίζοντας πανάρχαιες μυστικές οργανώσεις. Τρομερή ευκαιρία για όλους του λάτρεις των adventures.

THE BARD’S TALE

Τιμή: 1,74€
Έκπτωση: -75%
Link: http://store.steampowered.com/app/41900/

Στα RPGs παίρνουμε συνήθως το ρόλο κάποιου Fighter, Mage, Rogue. Τώρα ήρθε η ώρα του Βάρδου! Αναλάβετε το ρόλο ενός κυνικού τροβαδούρου καθώς εξερευνά έναν εκτενή κόσμο και μπλέκεται σε δεκάδες σπαρταριστές περιπέτειες. Προϊόν της Inxile του Brian Fargo, το The Bard’s Tale προσφέρει δεκάδες ώρες gameplay και ανηλεή σάτιρα στα διάφορα κλισέ των RPGs!

TROPICO 3: STEAM SPECIAL EDITION

steamcheap02

Τιμή: 1,74€
Έκπτωση: -75%
Link: http://store.steampowered.com/app/23490/

Viva la Revolution! Γίνετε ο δικτάτορας ενός τροπικού νησιού κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και χρησιμοποιήστε όλα τα θεμιτά και… αθέμιτα μέσα ώστε να παραμείνετε στην εξουσία. Διαχειριστείτε την οικονομία του νησιού, κάντε συμμαχίες, κυβερνήστε με σιδηρά πυγμή, όλα με στόχο την απόλυτη εξουσία. Το Tropico 3 θα ικανοποιήσει απόλυτα τους fans των management games, ειδικά στην τρέχουσα τιμή.

ROCK OF AGES

Τιμή: 1,91€
Έκπτωση: -76%
Link: http://store.steampowered.com/app/22230/

Οι θεότρελοι Χιλιανοί της ACE Team επανέρχονται μετά το Zeno Clash με ακόμα ένα περίεργο game! Ο Σίσυφος είναι φυλακισμένος στον Άδη αλλά βαρέθηκε να σπρώχνει το βράχο όλη μέρα και θέλει να αποδράσει! Παίρνει λοιπόν το βράχο και ξεκινά το μακρύ ταξίδι της εξόδου, σαρώνοντας (κυριολεκτικά) οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο του. Κράμα μεταξύ racing, action και tower defence με μοναδικό στυλ στα γραφικά και άφθονο γέλιο.

KUNG FU STRIKE: THE WARRIOR’S RISE

steamcheap04

Τιμή: 1,99€
Έκπτωση: -75%
Link: http://store.steampowered.com/app/212030/

Τα beat ’em ups δεν εμφανίζονται πλέον πολύ συχνά στις μέρες μας, οπότε η προσφορά ενός παιχνιδιού όπως το Kung Fu Strike σε τόσο χαμηλή τιμή ασφαλώς μας δελεάζει. Κλασικό “ξυλίκι” με 28 διαφορετικά stages, πολλαπλά unlockable abilities και ένα αναπάντεχα διασκεδαστικό combat system που επιτρέπει όλων των ειδών τα τρελά combos!

THE WITCHER: ENHANCED EDITION DIRECTOR’S CUT

Τιμή: 2€
Έκπτωση: -75%
Link: http://store.steampowered.com/app/20900/

Κλείνουμε τη λίστα μας με τον πασίγνωστο Geralt of Rivia και τις περιπέτειές του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Απαγορεύεται να είστε οπαδός των role playing games και να μην έχετε πάιξει το Witcher, οπότε ιδού η ευκαιρία για να επανορθώσετε! Για την τιμή των 2€ παίρνετε δεκάδες ώρες ποιοτικού RPG gameplay, εξερευνώντας ένα σκοτεινό fantasy κόσμο και εμπλεκόμενος σε μάχες, πολιτικές ίντριγκες και… ροζ ιστορίες.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Ωραίος ναύαρχε. Μερικά που βρήκα εγώ ενδιαφέροντα:
    Zeno clash
    http://store.steampowered.com/app/22200/
    Botanicula:
    http://store.steampowered.com/app/207690/
    Machinarium:
    http://store.steampowered.com/app/40700/
    Rocketbirds:
    http://store.steampowered.com/app/215510/
    The basement collection:
    http://store.steampowered.com/app/214790/?l=greek
    cubemen:
    http://store.steampowered.com/app/207250/

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL