LATEST NEWS

Πρωτοχρονιάτικα ψηφιακά κοκτέιλς περιπέτειας : Κερδίστε 15 adventure games !!!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να απογοητεύσαμε ελαφρώς μία μερίδα μελών μας, μια και η τελευταία περιπέτεια του Δούκα ίσως τους φάνταζε μικρό δώρο από μέρους μας, αλλά όλα έχουν το σκοπό τους. Ήταν απλά το ζέσταμα, το προεόρτιο για την πολύ μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη κλήρωσή μας.

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των παιχνιδιών περιπέτειας, καθώς σας προσφέρουμε όλα τα παιχνίδια της συγκεκριμένης κατηγορίας που έχουμε κληρώσει μέχρι σήμερα και όχι μόνο. Η λίστα των δώρων περιλαμβάνει τους εξής τίτλους (πάρτε ανάσα): Deponia, Chaos on Deponia (εις διπλούν) και Harvey’s New Eyes (επίσης εις διπλούν) της Daedalic Entertainment, Primordia και Resonance (εις τριπλούν) της Wadjet Eye Games, Black Mirror 2, Black Mirror 3 και Alter Ego της Cranberry Productions και Broken Sword Trilogy της Revolution Software. Με άλλα λόγια, 11 παιχνίδια, που αν υπολογίζουμε και τις διπλές και τριπλές παρουσίες ορισμένων τίτλων ανεβαίνουν στα 15, ετοιμάζονται να γίνουν δικά σας, για να έχετε να παίζετε adventure games για πολύ καιρό! 

Οι νικητές θα είναι τρεις (3) και τα πακέτα των δώρων με πέντε (5) παιχνίδια προς τον καθένα θα έχουν ως εξής:

-To πρώτο όνομα που θα βγάλει η κληρωτίδα θα κερδίσει το πακέτο των Deponia, Chaos on Deponia, Harvey’s New Eyes, Resonance και Alter Ego

-Το δεύτερο τα Primordia, Resonance, Black Mirror 2, Black Mirror 3 και Deponia

-Το τρίτο την τριλογία των Broken Sword, το Harvey’s New Eyes και το Resonance.

Ασφαλώς υπάρχει η περίπτωση κάποιοι νικητές να διαθέτουν ήδη ορισμένα εκ των δώρων που θα παραλάβουν, οπότε μπορούν να τα δωρίσουν οι ίδιοι στη συνέχεια σε όποιο μέλος επιθυμούν. 

Δε βάζουμε καμία προϋπόθεση συμμετοχής στη συγκεκριμένη κλήρωση, μια και είναι εορταστική, οπότε και επιθυμούμε να μπορούν άπαντες να λάβουν μέρος, αρκεί φυσικά να είναι εγγεγραμμένα μέλη του site μας! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 02/01/2013 και ώρα 24:00, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τριπλή κλήρωση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά το site Indie Gala, για την παραχώρηση του δικαιώματος να δωρίσουμε τα DRM free Black Mirror 2 και Black Mirror 3, καθώς και τις Daedalic Entertainment και Wadjet Eye Games, για την ευγενική δωρεά των Steam codes των παιχνιδιών τους.

Adventure games για όλους λοιπόν, με πολλές και θερμές ευχές από όλους εμάς για μία καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και άφθονο gaming!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

72 Comments

  1. Σαν γκαντέμης δεν έχω και πολλές ελπίδες να κερδίσω, απλά πέρασα να πω μια καλησπέρα. λολ
    Πάντως θα μπορούσατε να δώσετε απο λιγότερα παιχνίδια σε κάθε νικητή, για να βγούν περισσότεροι οι νικητές. Το αναφέρω απλά σαν ιδέα.

  2. Με είκοσι συμμετοχές ήδη, φαίνεται ότι, με το κλείσιμο του έτους και παράλληλα με τη συμπλήρωση ενός μήνα ύπαρξης του Ragequit, οδεύουμε για τον διαγωνισμό με την πιο μαζική συμμετοχή. 🙂

    Καλή επιτυχία σε όλους!

  3. Βαλτε κι εμενα! Δεν εχει τυχει ποτε να παιξω adventure games… (Ωντας απο χθες 14 χρονων…) Να δουμε ο Μανος εχει δικιο για τα Adventure; (Σιγουρα θα στησει την κληρωση τωρα για να προσηλυτίσει φρεσκο αιμα στη θρησκεια των Adventure games XD)

  4. Απλά ο apo208 κέρδισε ως “δωράκι” το avatar μου κατά την αλλαγή του Server, και οι εχθροί μας το πήραν ως αφορμή για συκοφαντίες και λάσπες. Δεν θα περάσει!

    Και προφανώς δεν συμμετέχω στους διαγωνισμούς μας, αυτό έλειπε χαχαχαχα

  5. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε προ ολίγου και τα αποτελέσματα, τα οποία μπορείτε κι εσείς να δείτε μέσω του link
    http://uploading.com/1fmcbmf6/-avi
    είναι τα εξής:
    1ος νικητής, που κερδίζει τα Deponia, Chaos on Deponia, Harvey’s New Eyes, Resonance και Alter Ego είναι ο φίλος Makelaris
    2ος νικητής, που κερδίζει τα Primordia, Resonance, Black Mirror 2, Black Mirror 3 και Deponia είναι ο φίλος Corvo και
    3ος νικητής, που κερδίζει τα Broken Sword 1-2-3, το Harvey’s New Eyes και το Resonance, είναι ο φίλος you195

    Επικοινωνώ εντός ολίγου με τους τρεις σας, για τα περαιτέρω. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι παίδες, με υγεία και φυσικά πολύ και καλό gaming !!!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL