LATEST NEWS

Δωρεάν η Enhanced Edition του Trine

To Trine (όπως και το sequel του) είναι ένα από τα καλύτερα action/platform παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί ποτέ και η Frozenbyte αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι σε όλους όσους το έχουν τιμήσει κατά καιρούς, αναβαθμίζοντας το πρωτότυπο παιχνίδι.

Η Enchanced Edition του Trine λοιπόν, η οποία προς το παρόν βρίσκεται σε open beta στάδιο, χρησιμοποιεί την engine του Trine 2, γεγονός που βελτιώνει την εικόνα του παιχνιδιού, ενώ πέρα από μερικές διορθώσεις στο gameplay του παιχνιδιού, προσθέτει και τη δυνατότητα online στο multiplayer κομμάτι του.

Η Trine: Enhanced Edition θα αποτελέσει δωρεάν update για όλους τους κατόχους του Trine στο Steam (πιθανόν και σε άλλες υπηρεσίες, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα). Αν θέλετε να δοκιμάσετε την open beta άμεσα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στον Steam Client:

1. Κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Trine στη Steam Library σας και επιλέξτε Properties (Ιδιότητες)

2. Πατήστε στη καρτέλα Betas και στο πεδίο “Enter beta code…” πληκτρολογήστε το εξής: TrineEEBeta2014

3. Επιλέξτε στην ίδια καρτέλα τη beta από το drop-down menu “Select the beta you would…”

4. Τρέξτε το παιχνίδι και στο launcher επιλέξτε Enhanced Edition. Voila!

Σημειωτέον ότι η Enhanced Edition δεν θα είναι “υποχρεωτική”: ο παίκτης θα έχει κάθε φορά τη δυνατότητα να επιλέξει μετά της πρωτότυπης έκδοσης ή της Enhanced μέσω του game launcher.

Μπράβο Frozenbyte! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι developers το παράδειγμά της.

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

  1. Mιλάω συγκεκριμένα για το patch που αλλάζει ελάχιστα πράγματα, το ονόμασαν redux και το χρεώνουν full price. Το ότι δώσανε το πρώτο Μετρό τζάμπα κάποια στιγμή, καλό για την μάζα που δεν το είχε, αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα σε όσους τους στήριξαν πληρώνοντας για το game, οπότε και το είχαν ήδη.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL