LATEST NEWS

H Nvidia ανακοίνωσε handheld!

Αυτό κι αν ήταν αναπάντεχο! Η Nvidia διοργάνωσε ειδική εκδήλωση λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης CES για να παρουσιάσει τα επόμενά της σχέδια και, προς έκπληξη όλων, αποκάλυψε τη δημιουργία ενός gaming handheld! To (προσωρινό) όνομα της συσκευής είναι Project Shield, διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών, λειτουργικό σύστημα Android και πλήρες gamepad με δύο αναλογικούς μοχλούς. Στο εσωτερικό του μηχανήματος βρίσκεται το νέο τσιπ της εταιρίας, Tegra 4, ενώ η μπαταρία επαρκεί σύμφωνα με την εταιρία για 5-10 ώρες gaming.

Το Project Shield θα τρέχει φυσικά παιχνίδια Android, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους PC gamers έχει η δυνατότητα για game streaming. Η Nvidia επέδειξε επί σκηνής το Project Shield να λαμβάνει εικόνα απευθείας από το Steam και να την προβάλει στην οθόνη του handheld ή στην τηλεόραση, εντελώς ασύρματα. Τιμή δε γνωρίζουμε ακόμα, η κυκλοφορία υπολογίζεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2013. 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

14 Comments

  1. Αιμορραγούν? Που το είδες αυτό? Το psvita ναι (όχι λόγω των android όμως). Το 3ds πληροφοριακά έχει κάνει σε σχεδόν 2 χρόνια περίπου 26 εκ. 🙂 Δε θες να δεις το απλό ds πόσο έχει πουλήσει (και συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό)…

  2. Ε ναι πούλησε όταν άρχισαν να το χαρίζουν τιμολογιακά, τον πρώτο χρόνο υπήρχε τρελή ερημιά.

    Το θέμα είναι ότι σε σχέση με το παρελθόν έχει χάσει τον άπειρο κόσμο. Βέβαια το “αιμορραγούν” πάει και στους παίχτες που θα μπορούσαν να έχουν οι φορητές κονσόλες καθώς το video gaming έγινε mainstream, αλλά αντί για αυτές προτίμησαν το κινητό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL