LATEST NEWS

Την 1η Αυγούστου το τέταρτο κεφάλαιο του The Dream Machine

To The Dream Machine ξεκίνησε πολύ φιλόδοξα το 2011, ως ένα ιδιότυπο claymation adventure, με έντονα σουρεαλιστικό και πεθαμενατζίδικο βάιμπ, που σε σημεία θύμιζε αρκετά το μυθικό Grim Fandango.

Αν δεν το πήρατε πρέφα, συμμετέχει στα φετινά Steam Sales και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τους φάνς των παιχνιδιών περιπέτειας. Το θέμα ως τώρα ήταν πως ενώ τα πρώτα τρία επεισόδια είχαν κυκλοφορήσει μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, το τέταρτο καθυστέρησε ούτε λίγο ούτε πολύ, 21 ολόκληρους μήνες, δυο χρόνια σχεδόν δηλαδή!

Τα καλά νέα είναι πως η ομάδα δείχνει επιτέλους να το έχει πάρει ζεστά το θέμα, με το 5ο επεισόδιο να βρίσκεται σε φούλ development και ένα νέο, έκτο, να προστίθεται στον αρχικό σχεδιασμό της σειράς.

Είναι πάντα ρίσκο να επενδύεις σε episodic adventure μικρής εταιρείας, αλλά εδώ τα παιδιά το παράκαναν. Αν κρίνουμε τουλάχιστον από την έως τώρα ποιότητα της σειράς, ελπίζουμε πως τα νέα επεισόδια θα μας αποζημιώσουν με το παραπάνω!

 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL