LATEST NEWS

Σεμνότατη Kickstarter καμπάνια για το Demetrios – The BIG Cynical Adventure


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Ένα νέο first person point and click adventure game με HD γραφικά σχεδιασμένα στο χέρι ετοιμάζεται από έναν πολύ ταλαντούχο developer, τον Breton Fabrice. Το παιχνίδι ονομάζεται “Demetrios-The BIG Cynical Adventure” και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Bjorn Thonen, ενός αντικέρ που έπεσε θύμα ληστείας ένα βράδυ που επέστρεφε μεθυσμένος στο σπίτι του.

Σύμμαχός του στην προσπάθεια ν’ ανακαλύψει ποιος ήταν εκείνος που του επιτέθηκε θ’ αποδειχθεί η γειτόνισσά του, Sandra. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σ’ ένα ταξίδι που περιλαμβάνει τη Γερμανία, τη Γαλλία, αλλά και την ήπειρο της Αφρικής.

Το “Demetrios-The BIG Cynical Adventure” υπόσχεται δράση που θα διαρκεί κάτι λιγότερο από 10 ώρες, ενώ θα είναι γεμάτο με puzzles και γρίφους που θ’ απαιτούν τη δοκιμή συνδυασμού ακόμη και των πιο περίεργων αντικειμένων μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή όμως θα περιλαμβάνει και mini games, καθώς και πιθανότητα για game over, αν κάνουμε κάτι τελείως παλαβό! Ο developer έχει ήδη ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter όπου ζητά μόλις €2.500 απ’ το κοινό προκειμένου να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το παιχνίδι, έχοντας ήδη μαζέψει €1.100.

Υπάρχει ήδη demo διαθέσιμο αλλά και Greenlight page στο Steam για έναν τίτλο που, αν μη τι άλλο, δείχνει ν’ αξίζει στο έπακρο την υποστήριξή μας.

Demetrios The Big Cynical Adventure News pic1

Demetrios The Big Cynical Adventure News pic2

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL