LATEST NEWS

Remaster και για το Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy!

Οι τακτικοί αναγνώστες του site θα θυμάστε το review του RageQuit για το “Nelly Cootalot: The Fowl Fleet“, του δεύτερου παιχνιδιού του Alastair Beckett-King και της Application Systems Heidelberg, με πρωταγωνίστρια τη συμπαθέστατη πειρατίνα Nelly.

Το παιχνίδι ήταν sequel του “Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy!”, ενός freeware adventure game που κυκλοφόρησε το 2007, βασισμένο στην AGS μηχανή γραφικών, αποσπώντας πλήθος βραβείων. Μετά την επιτυχία του “The Fowl Fleet”, επόμενο βήμα για τον Beckett-King και τους συνεργάτες του ήταν να επανακυκλοφορήσουν μία remastered version του πρώτου μέρους της σειράς, με HD γραφικά.

Η Steam Greenlight σελίδα του παιχνιδιού είναι εδώ, ενώ το announcement trailer που ήδη κυκλοφόρησε έχει πολύ γούστο!

Αξίζει και με το παραπάνω να στηρίξετε την προσπάθεια, ψηφίζοντας την είσοδο του τίτλου στην πλατφόρμα της Valve.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL