LATEST NEWS
Trending

Πρώτο gameplay trailer για το Resident Evil 4

Στο χθεσινό Resident Evil Showcase η Capcom μας έδειξε το πρώτο trailer, με εκτεταμένο gameplay για το πολυαναμενόμενο remake του Resident Evil 4. Οι σκηνές που βλέπουμε προέρχονται από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα δεύτερο trailer που επικεντρώνεται στην ιστορία και αποτελεί μια πρώτη ματιά στον νέο σχεδιασμό του καστ των χαρακτήρων. Επίσης, μέσα από την παρουσίαση, είδαμε κι ένα story trailer για την επερχόμενη Gold Edition του Resident Evil Village, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο:

Τέλος, γνωστοποιήθηκαν οι απαιτήσεις για το Resident Evil 4. Αν και έχουμε διαπιστώσει πως η ιδιόκτητη engine της Capcom είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένη, μας εκπλήσσει το πόσο χαμηλές είναι.

Resident Evil 4 Remake PC Requirements

MINIMUM:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 (64 bit)
  • Processor: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
  • DirectX: Version 12
  • Network: Broadband Internet connection
  • Additional Notes: Estimated performance (when set to Prioritize Performance): 1080p/60fps. Framerate might drop in graphics-intensive scenes. AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2060 required to support ray tracing.

RECOMMENDED:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 (64 bit)
  • Processor: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070
  • DirectX: Version 12
  • Network: Broadband Internet connection
  • Additional Notes: Estimated performance: 1080p/60fps. Framerate might drop in graphics-intensive scenes. AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070 required to support ray tracing.

________________________________________________

Αρχική είδηση στις 3 Ιουνίου 2022

Επίσημη ανακοίνωση για το Remake του Resident Evil 4

Μέσα από το State of Play της Sony, η Capcom επιβεβαίωσε τις φήμες για ανάπτυξη ενός remake του Resident Evil 4, ενός από τους πιο επιδραστικούς τίτλους στο είδος. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε τόσο cut-scenes, όσο και σύντομα στιγμιότυπα gameplay από το παιχνίδι. Αν και η αλήθεια είναι πως το Resident Evil: Code Veronica, χρειαζόταν περισσότερο μια αναβάθμιση που να το φέρνει στη σύγχρονη εποχή, τέτοιες κινήσεις, ειδικά αν είναι στο επίπεδο του Resident Evil 2, είναι καλοδεχούμενες.

Κατά την παράδοση των προηγούμενων remakes, και το Resident Evil 4 θα χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη RE Engine της Capcom. Τέλος, η ημερομηνία κυκλοφορίας του ορίστηκε ως η 23η Μαρτίου του 2023.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

5 Comments

  1. Καλο φαίνεται αλλα πιστεύω όπως λέει και ο Adhan, καλύτερα θα ήταν να κάνανε remaster το veronica τωρα παρα το RE4 το οποίο κατ εμέ, τρέχει μια χαρά και δεν πολυχρειάζεται face lift τωρα. Βέβαια θέλω πολύ να δώ το τελικό αποτέλεσμα για να κρίνω. Άσχετο αλλά το remaster δεν θυμίζει λίγο το village?

  2. Επος μεγατόνων το πως φαίνεται να έχουν κάνει το παιχνίδι. Πολύ καλύτερο δείχνει από το original, δεν μπορώ να περιμένω τώρα!
    [USER=102612]@Adhan[/USER] Κοινοποίησε το άρθρο σου στο [URL=’https://www.facebook.com/groups/1124143388024978′]RESIDENT EVIL GREEK COMMUNITY[/URL] όπως και ότι άρθρο εσύ ή άλλος από την ομάδα του RQ για horror games🙏
    Σε δύο μέρες θα μπορούμε να παίξουμε και Reverse. Για να δούμε τι θα δούμε και με αυτό. Ηδη μπορείς να το κατεβάσεις.
    Επίσης σίγουρα θα παίξω ξανά πρώτα το Village σε 3d person πριν πιάσω το νέο DLC

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL