LATEST NEWS

Razer: έκπτωση 50% στα peripherals για 24 ώρες!

Στα πλαίσια της πρόσφατης έκθεσης Consumer Electronics Show, ή απλά CES, η Razer απέσπασε το βραβείο “Best of CES – People’s Voice” για το Nabu, ένα αρκετά εντυπωσιακό wristband (κοινώς…βραχιολάκι) που καταφέρνει να συνδυάζει την τεχνολογία ενός Smartphone με τις δυνατότητες που παρέχει στους αθλητές ένα Fitness Tracker αξεσουάρ. Το βραβείο People’s Voice απονέμεται κάθε χρόνο βασιζόμενο αποκλειστικά στις ψήφους του κοινού, οπότε η εταιρία θεώρησε πρέπον να ευχαριστήσει την κοινότητα για την αφοσίωση και την προτίμησή της.

Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε μια αρκετά υψηλή έκπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Razer, για ένα 24ωρο και μόνον. Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου, από τις 8 το πρωί Pacific Standard Time (στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, σε 2μιση περίπου ώρες δηλαδή από την ώρα που ανεβαίνει το παρόν newspost) και για 24 ώρες, όλα τα gaming peripherals στο κατάστημα της Razer θα διατίθενται με έκπτωση 50%, ενώ τα πλήρη συστήματα Razer Blade και Blade Pro θα μπορούν να αποκτηθούν με 10% έκπτωση. Ας σημειωθεί πως η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες μόνο 2 προϊόντων το πολύ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατευθυνθούν σε AYTHN την σελίδα στο Facebook και κάνουν Like/Follow σε 2 από τις σελίδες/λογαριασμούς που διατηρεί η Razer στο FB ή το Twitter.

Μπανίζατε κάποιο από τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια της εταιρίας αλλά σας αποθάρρυναν οι τιμές; Δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία από αυτήν!

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL