LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το F1 2013

Δε νομίζω να υπήρχε κανείς που να πίστευε ότι η Codemasters δε θα κυκλοφορούσε και φέτος έκδοση για το F1.

Η φετινή version, η οποία για μία ακόμη φορά θα κυκλοφορήσει όταν το πρωτάθλημα θα βρίσκεται στα τέλη του, θα περιλαμβάνει τις ομάδες, τους οδηγούς και τις πίστες του 2013.

Επειδή όμως αυτά ενδέχεται να μην αποδειχθούν ισχυρά θέλγητρα ειδικά για όσους έχουν μετατρέψει, μέσω mods, το F1 2012 σε F1 2013 εδώ και καιρό (http://www.ragequit.gr/specials/item/f1-2012-total-mod-rebuild), η βρετανική εταιρεία, εκτός της συμφωνίας που έκανε με τον Murray Walker για τον τηλεοπτικού τύπου σχολιασμό των αγώνων, θα κυκλοφορήσει και μία classic edition, η οποία θα εστιάζει σε πρόσωπα και διαδρομές του παρελθόντος, πιο συγκεκριμένα από τη δεκαετία του ’90.

Ας ελπίσουμε ότι η φετινή έκδοση θα έχει όλες τις αναγκαίες βελτιώσεις όσον αφορά στο gameplay και στον ζωτικό παράγοντα του ρεαλισμού, δίνοντάς μας έτσι το καλύτερο out-of-the-box F1 game μέχρι σήμερα. Οι απαιτήσεις μας πλέον έχουν ανέβει και η Codemasters καλείται να ανταποκριθεί σε αυτές. Θα τα καταφέρει άραγε;

Ιδού κι ένα πρώτο trailer του παιχνιδιού:

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL