LATEST NEWS

[UPDATED] Το Everybody’s Gone to the Rapture ετοιμάζεται για κυκλοφορία σε PC

Update: Κατόπιν “τιτιβίσματος” της The Chinese Room, επιβεβαιώθηκε η PC έκδοση του Everybody’s Gone to the Rapture, η οποία μάλιστα θα προωθηθεί στο Steam μέσω της Sony, όπως συνέβη και με το σχετικά πρόσφατο twin-stick shooter Helldivers

Για όσους δεν έχουν ακουστά για τη Βρετανική The Chinese Room, σίγουρα το Dear Esther και το Amnesia: A Machine for Pigs θα σας θυμίζουν κάτι, οπότε γνωρίζετε λίγο-πολύ τι να περιμένετε.

Αρχική Είδηση: Η επανάληψη μπορεί καμιά φορά να κουράζει, δε παύει όμως ν’ αποτελεί τη μητέρα της μαθήσεως. Πόσες φορές έχουμε δει λοιπόν PS ή XBOX exclusives να εμφανίζονται τελικά και σε PC; Απ’ ότι φαίνεται το ίδιο ακριβώς θα συμβεί σε λίγο καιρό με το Everybody’s Gone to the Rapture, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ως αποκλειστικότητα της κονσόλα της Sony.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η καταχώρηση του παιχνιδιού στη database του Steam, η οποία ανανεώθηκε μόλις σήμερα, με μία φωτογραφία να παίρνει θέση δίπλα στις υπόλοιπες πληροφορίες, κάτι που δε πέρασε απαρατήρητο απ’ τα λαγωνικά του NeoGAF. To μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την άφιξη του τίτλου της Chinese Room σε PC, που λογικά δε θ’ αργήσει πολύ.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

  1. Ίσως όχι, αλλά όπως περίμεναν αυτοί να το κυκλοφορήσουν, μπορούμε και μεις να περιμένουμε μέχρι να μπει σε 80% off sale, ώστε να τους στηρίξουμε όπως αρμόζει σε αυτούς που στηρίζουν την πλατφόρμα μας…

    Ίσως όμως τους αδικώ. Μάλλον περίμεναν μέχρι τα PC να φτάσουν τις φοβερές δυνατότητες του Playstation 4, κρίμα θα ήταν να το βγάλουν κουτσουρεμένο για να μπορούν να το τρέξουν τα μπρίκια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL