LATEST NEWS

Ξεκινάει σήμερα το Overwatch League

To Overwatch League ενδεχομένως και να είναι η πρώτη διοργάνωση στα χρονικά η οποία επιχειρεί να πάει τα eSports στο επόμενο επίπεδο εξέλιξής τους, προσεγγίζοντας το “άθλημα” με όρους και κανόνες που ως τώρα θα συναντούσαμε αποκλειστικά σε “real-life” αθλητικές διοργανώσεις. Έτσι, η pre-season που ξεκίνησε τον Δεκέμβρη ανέδειξε 12 ομάδες οι οποίες έχουν ως έδρα 12 διαφορετικές πόλεις και οι παίκτες των οποίων έχουν υπογράψει κανονικότατα συμβόλαια, που τους αποφέρουν μισθό μέχρι και 50.000 δολάρια ετησίως το λιγότερο!

Οι 12 ομάδες χωρίζονται σε 2 Divisions (Atlantic και Pacific) και θα κληθούν να αναμετρηθούν αναμεταξύ τους σε 4 Stages, το πρώτο εκ των οποίων ξεκινάει σήμερα. Μετά και το τέλος του 4ου Stage προς τον Ιούνιο θα λάβουν χώρα τα Play-Offs, με την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια να λαμβάνει έπαθλο που αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ μετά το τέλος των Play-Off θα διεξαχθεί και κάτι σαν All-Star Weekend με την συμμετοχή γνωστών παικτών της Community.

Συνολικά στις κορυφαίες ομάδες του League αναμένεται να απονεμηθούν έπαθλα συνολικής αξίας περί των… 3μιση εκατομμυρίων δολαρίων. Αισθάνεστε πως δεν κάνατε και πολύ σωστές επαγγελματικές επιλογές στη ζωή ως τώρα; Μάλλον με το δίκιο σας!

Πρώτο ματς της σεζόν, απόψε στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης. Αν δεν έχετε ιδέα τι είναι αυτά τα Όβερβατς και Άντερβατς για τα οποία μιλάνε αυτοί οι νέοι σήμερα, διαβάστε το revew μας εδώ.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL