Reply To: Εκλογές 2015 (Ντε τζα βου…)

#268164
Avatarmanos426f
  • Υπουργός Ανάπτυξης
  • Posts: 5813
Offline
Replies: 5813
Been thanked: 2 times
Northlander wrote:
Άλλο γράφω, άλλο διαβάζεις, άλλο λες. Ο σοβαρός πρόεδρος έκανε βαρύγδουπη δήλωση “κράτα την κασσέττα, θα πάρω 10% στη Μακεδονία, θα επιβεβαιωθώ σε αυτό“. Δεν είναι ότι δεν το είπε…

Από κει και πέρα, περί αργόμισθων Δ.Υ. δεν θα σχολιάσω. Κοιτάμε μια ζωή το δέντρο που είναι λεμονιά και νομίζουμε ότι είμαστε σε λεμονόκαμπο, αλλά βρισκόμαστε σε πευκοδάσος. Με τόση φοροεπέλαση και κόψιμο σε μισθούς και συντάξεις (όλων) ελάχιστα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί. Και αυτά είναι μέτρα που ο Λεβέντης υποστηρίζει με σθένος (1500 ανώτατη σύνταξη, κόψιμο το μισθό, μία δουλειά ανά άτομο -> καμία επαφή αν η δουλειά θα είναι αρκετή να συντηρίσει το άτομο και την οικογένειά του). Καλό πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, να βλέπουμε και τις επιπολαιότητες του κάθε προγράμματος. Σοβαρά όμως και χωρίς πάθη. Επί παραδείγματι, κανείς από τους υποστηρικτές του Λεβέντη δεν μου έχει μιλήσει για τις θέσεις του για την εκκλησία και τι σκοπεύει να κάνει για τη φορολογία της (εμμέσως πλην σαφώς στις προγραμματικές του θέσεις ξεκαθαρίζει ότι θα την επιδοτεί).

Για τις φοροαπαλλαγές στα μεγάλα κεφάλια, θα κάνουμε σούζα όμως. Εδώ είμαστε, εγώ προφήτης δεν δηλώνω. Να δούμε πόσο απογοητευμένοι θα είναι οι αυστηροί κριτές ή πόσο τελικά θα κάνουν και οι ίδιοι κωλοτούμπες για να υποστηρίζουν τις επιλογές όποιων ψήφισαν. Έγινε με το Σύριζα. Σειρά έχουν άλλοι.

Προσωπικά ψάχνω πακέτο στην Αγγλία για να πιάνω Βουλή απευθείας. Θα έχει τρελό γέλιο αυτό το χειμώνα.

Όχι φίλε, διαβάζω ακριβώς αυτό που έγραψες κι απαντώ επί τούτου. Τ’ ότι είχε προβλέψει πως θα πάρει 10%, προσωπικά δε μου λέει απολύτως τίποτα. Ο λαός άλλωστε δε τον ψήφισε για μάντη, αλλά για πολιτικό. Κι αν παρατήρησες σε παλαιότερα posts μου, εγώ δε διστάζω να κρίνω αποφάσεις και δηλώσεις του και να πω ανοικτά ότι διαφωνώ. Μου δίνεις πάντως την εντύπωση ότι, ως ψηφοφόρος του Κ.Κ.Ε, δε περίμενες αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη για το κόμμα που υποστηρίζεις και σήμερα σου φταίει ο Λεβέντης για την κατάντια να μένει κολλημένο -μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί σ’ αυτή την έρμη τη χώρα- το Κ.Κ.Ε στο 5.5%. Το ζήτημα λοιπόν για εσένα δεν είναι -ή δε θα έπρεπε να είναι- ο Λεβέντης, αλλά ο Κουτσούμπας. Μπορείς επίσης να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι αν ο Λεβέντης κάνει κωλοτούμπες, ο πρώτος εδώ μέσα που θα τον κράξει θα είμαι εγώ.

Για τα περί συντάξεων, εργασίας κτλ, τα έχουμε ξαναπεί,. Εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα απ’ όσα λέει ο πρόεδρος, π.χ. στο να μην εργάζονται οι συνταξιούχοι που παίρνουν πάνω από €1000, να θεσπιστεί ανώτατη σύνταξη €3.000, να κοπεί στο 50% ο μισθός βουλευτών, δημάρχων, ΠτΔ κτλ, να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων. Αναρωτιέμαι μάλιστα αν στα δύο τελευταία είναι σύμφωνος ο Περισσός…..

Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football, Nova και Cosmote TV!

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close