LATEST NEWS

Με υποσχέσεις έρχεται το Serious Sam 4

Το επόμενο κεφάλαιο της Serious Sam σειράς είναι εδώ και καιρό υπό σχεδιασμό και η Croteam φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει και το καλύτερο του διάσημου και πολυετούς saga. Ως εκ τούτου η Serious engine έχει δεχθεί πλήθος βελτιώσεων, μ’ αποτέλεσμα το νέο παιχνίδι να χρησιμοποιεί τις photogrammetry και motion capture τεχνικές. Αν η πρώτη σας θυμίζει κάτι, είναι η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στο “The Vanishing of Ethan Carter“, μ’ εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

Εκτός αυτών οι developers υπόσχονται δράση σ’ ανοικτά και πολύχρωμα περιβάλλοντα, αλλά και το σήμα κατατεθέν της σειράς, που δεν είναι άλλο απ’ τον τεράστιο αριθμό εχθρών που επιτίθενται ταυτοχρόνως στον παίκτη. Τέλος, αποκάλυψαν ότι το Serious Sam 4 θα υποστηρίζει, ετός των άλλων, και το Vulkan API. Περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες κατά την πρώτη παρουσίαση του παιχνιδιού, για τ’ οποίο δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL