SPECIALS

To scoring system του Rambo: The Video Game και ο διαγωνισμός των reviewers

Όπως ανέφερα στο σχετικό review, το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην συγκέντρωση του μέγιστου δυνατού συνόλου βαθμών από μέρους του παίκτη σ’ έκαστη πίστα, ούτως ώστε να πλασαριστεί ψηλά στη λίστα εκείνων που έχουν επιτύχει υψηλά σκορ. Η Teyon και η Reef Entertainment φροντίσανε να μας δώσουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στο επίσημο site του τίτλου, πιο συγκεκριμένα εδώ κι εδώ. Εμείς, πέρα από αυτές, θα αναφερθούμε και σε κάποιες άλλες παραμέτρους, που θα καταστήσουν το έργο σας πιο εύκολο.

Ξεκινώντας από το πλέον βασικό, επιλέγουμε να παίξουμε στο Green Beret επίπεδο δυσκολίας, στο οποίο το τελικό σκορ κάθε αποστολής πολλαπλασιάζεται με τον συντελεστή 1.2. Στο Private και Sergeant επίπεδο, οι συντελεστές είναι 0.8 και 1.0 αντίστοιχα. Έτσι λοιπόν ένα σκορ της τάξης των 500.000 πόντων ανά επίπεδο δυσκολίας μετατρέπεται σε 400.000, 500.000 και 600.000. Καταλαβαίνετε ότι εδώ εντοπίζεται η πρώτη σημαντική διαφορά βαθμολόγησης.

Rambo TVG Scoring System Snap5Είπαμε, τίποτα λιγότερο από perfect στα Quick Time Events

Στο άνω αριστερό μέρος της οθόνης θα δείτε ένα νούμερο, το οποίο ξεκινά από 1.0 και φτάνει μέχρι το 15.0. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στον πολλαπλασιαστή των πόντων που παίρνουμε για κάθε kill που καταφέρνουμε κι ανεβαίνει όσο σκοτώνουμε εχθρούς κι ανατινάζουμε οχήματα. Ταυτόχρονα, το κέρδος μεγιστοποιείται όσο πετυχαίνουμε headshots. Ενδεικτικά λοιπόν, πυροβολώντας έναν εχθρό στο σώμα την ώρα που ο πολλαπλασιαστής είναι στο 1.0 θα μας αποφέρει 100 βαθμούς, ενώ βρίσκοντάς τον στο κεφάλι με τον πολλαπλασιαστή να έχει εν τω μεταξύ ανέβει στο 15.0, θα έχουμε κέρδος 1500 βαθμών! Η διαφορά είναι φυσικά χαώδης. Σκοπός μας λοιπόν είναι να πιάσουμε τον μαγικό αριθμό 15.0 όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να το διατηρούμε εκεί όσο περισσότερο μπορούμε. Έκαστο kill εχθρού ανεβάζει τον συντελεστή κατά 0.50 μονάδες, ενώ πενταπλάσιο όφελος αποφέρει η ανατίναξη βαρελιών, τζιπ και φορτηγών, οπότε οι χειροβομβίδες και τα explosive arrows κάνουν πολύ καλή δουλειά.

SKILLS, PERKS KAI CHALLENGES

Δεν είναι εύκολο όμως να ανατινάζουμε κάθε όχημα του εχθρού, καθώς τα όπλα μας, ειδικά στην αρχή, δεν έχουν τέτοια δύναμη πυρός. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα Trautman challenges, τα skills και τα perks. Προσέξτε λοιπόν το εξής: Η δεύτερη πίστα του παιχνιδιού, η “Jailbreak, USA, Home town 1982”, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Για το διάστημα που διαρκεί, προσφέρει πάρα πολλούς πόντους, ειδικά αν καταφέρουμε να εκτελέσουμε στην εντέλεια τα Quick time events που περιλαμβάνει. Οι πόντοι που κερδίζουμε κάθε φορά που ολοκληρώνουμε την πίστα, προστίθενται στο γενικό σύνολο. Συνεπώς, φέρνοντάς τηv εις πέρας 15-20 ή και περισσότερες φορές, καταφέρνουμε να αποκτήσουμε τα experience points που θα μας ξεκλειδώσουν εύκολα και γρήγορα skills και perks. Τα σημαντικά perks είναι αρκετά και θα τα χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη περιλαμβάνει εκείνα που θα χρειαστείτε μέχρι να μάθετε καλά το παιχνίδι και η δεύτερη τα απαραίτητα για να κάνετε κτήμα σας τα πολύ υψηλά σκορ. Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε:

A)

1. Deadshot – Headshots earn 5% health
2. Fountain of death – Killings during wrath mode earn 25% more life
3. You are sadism incarnate – Earn 10% more points for each bullet you put in a corpse
4. Perfect timing – Every second reload is always perfect 

B)

1. Let’s tap – QTE score increased by 50%
2. Don’t make him angry – Score during wrath increased by 25%
3. Double time – Rambo and all enemies deliver twice the damage
4. Even more guns n’… – 50% more ammo
5. Join the death – Easier kill chains

Rambo TVG Scoring System Snap2Ρυθμίστε σωστά τα skills και perks που αποκτάτε

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά: Το 5% ανέβασμα της health bar για κάθε headshot που σκοράρουμε είναι πολύ χρήσιμο perk για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί πολύ με το παιχνίδι. Στη συνέχεια, κι αφού θα κυνηγάμε πλέον το μάξιμουμ σκορ, θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο. Το ίδιο ισχύει με το 25% περαιτέρω ανέβασμα της υγείας όντας σε Wrath mode, που επίσης αποτελεί ιδιαιτέρως χρήσιμη βοήθεια σε ορισμένες πίστες. Όσο για το “You are sadism incarnate-Earn 10% more points for each bullet you put in a corpse” perk, οι τέσσερις-πέντε επιπλέον σφαίρες που ενδεχομένως θα προλάβουμε να στείλουμε στο κορμί του νεκρού αντιπάλου θα μας δώσουν άλλους 100-150 πόντους. Με το “Perfect timing-Every second reload is always perfect” εξασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό ότι θα φτάσουμε στο Zen Reload Combo, που αφορά σε 100 και πλέον αντιπάλους, καθώς κάθε δεύτερο γέμισμα του όπλου εξ’ ορισμού πραγματοποιείται σε perfect timing.

Και τα τέσσερα προαναφερθέντα perks θα έρθει η ώρα που θα δώσουν τη θέση τους σε εκείνα της δεύτερης κατηγορίας. Το 50% επιπλέον κέρδος πόντων στα επιτυχή Quick time events το αξιοποιούμε στις αποστολές που περιλαμβάνουν πολλά τέτοια (π.χ. στην τρίτη). Με το “Don’t make him angry – Score during wrath increased by 25%” ανεβάζουμε αισθητά το σκορ σε κάποια levels (όπως στο αρχικό), ειδικά αν καταφέρνουμε headshots όντας σε wrath mode. Η x2 damage λειτουργία μας βοηθά να καταστρέφουμε πολύ πιο γρήγορα οχήματα, αλλά και να εξουδετερώσουμε αντιπάλους που κινούνται γρήγορα, ή βρίσκονται σε θέση που είναι αρκετά δύσκολο να πετύχουμε. Προσοχή όμως, διότι επιλέγοντας το εν λόγω perk θα έχουν και οι αντίπαλοι διπλάσια ισχύ πυρός απέναντί μας!

Υπάρχουν levels όπου το “Even more guns n’… – 50% more ammo” perk μας προσφέρει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε σημαντικό υψηλό αριθμό chain kills. Τρανά παραδείγματα αποτελούν η εναρκτήρια πίστα, όπως και η Village Encounter. Όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να έχεις 160 σφαίρες διαθέσιμες στο όπλο κι αλλιώς 320! Tέλος, το “Join the death-Easier kill chains” είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος των score freaks. Ανεβάζοντας το χρονικό κενό μεταξύ δύο kills από το ένα περίπου δευτερόλεπτο στα δύο-τρία, μας οδηγεί σε σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας combos.

Πάμε τώρα στα Trautman challenges, καθένα εκ των οποίων ξεκλειδώνει ένα όπλο. Η επιτυχία μας σ’ αυτά δεν είναι δύσκολη υπόθεση, οπότε αργά ή γρήγορα θα αποκτήσουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε, ως heavy weapon, το M60 E3. Πρόκειται για το εργαλείο με το μεγαλύτερο fire rate και damage. Εξαπολύει σφαίρες με δαιμονιώδη ρυθμό και διαλύει οχήματα για πλάκα. Εννοείται ότι αποτελεί σημαντικό παράγοντα επίτευξης υψηλού σκορ, καθώς α) δεν αφήνει τίποτα όρθιο και β) βοηθά στην ταχύτερη ολοκλήρωση κάθε πίστας. Έχει όμως ένα αρνητικό: Έχει πολύ μικρό perfect reloading zone.

Σ’ αυτό το σημείο μπαίνουν στο κόλπο τα skills. Αυτά μοιράζονται σε πέντε κατηγορίες (Toughness, Light Weapon, Heavy Weapon, Special equipment και Wrath) με πέντε βαθμίδες έκαστη. Επειδή τα skills που αποκτούμε σταματούν στα 19, μοιραία δε μπορούμε να γεμίσουμε στο τέρμα καθεμία εκ των πέντε κατηγοριών, αφού θα χρειαζόμασταν 25 skill points για κάτι τέτοιο. Προσωπικά άφηνα τελείως κενή εκείνη των Light weapons, αφού από ένα σημείο κι έπειτα δε τα χρησιμοποιούσα καθόλου και μία από την αντοχή του Rambo στα αντίπαλα πυρά. Αν τα έβρισκα σκούρα λόγω της τελευταίας επιλογής μου, προσέθετα ένα ακόμη skill point στην Toughness κατηγορία, αφαιρώντας το από εκείνη του Special equipment. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Heavy weapon ήταν γεμισμένη στο τέρμα, αφού αυτό επέφερε 200% αύξηση της ζώνης του perfect reloading για τα βαριά όλα και δη το M60 E3. Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό το τέλειο γέμισμά του;

Rambo TVG Scoring System Snap4Κι όμως, υπάρχουν αποστολές που ακόμη και το 1.000.000 είναι πάρα πολύ λίγοι βαθμοί

TA COMBO KILLS

Φτάνουμε λοιπόν στο ζήτημα των combos, το σημείο-κλειδί του υψηλού scoring. Καταφέρνοντας να κάνουμε συνεχώς perfect reloading του όπλου, δημιουργούμε ένα combo με τα kills που σημειώνουμε, που μπορεί να μας δώσει μέχρι και 500 επιπλέον βαθμούς για κάθε αντίπαλο, αν ο αριθμός εκείνων ξεπεράσει τους 100. Αυτό σημαίνει 50.000+ επιπλέον πόντους, που προστίθενται στο σκορ μας στο τέλος της πίστας. Tο Wrath combo, που είναι κάτι σαν το Chain kill όσο είμαστε σε wrath mode, επίσης αποφέρει βαθμούς, με την προϋπόθεση να καταφέρουμε να “στείλουμε” τουλάχιστον δέκα αντιπάλους κατά τη διάρκειά του. Αυτό διότι μέχρι τους εννέα, οι πόντοι είναι 100 ανά αντίπαλο, ενώ από δέκα και άνω ανεβαίνουν στους 1000!

Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι το Chain kill combo. Γιατί; Διότι αν σκοτώσουμε μέχρι 9 αντιπάλους στη σειρά ανταμοιβόμαστε με (9 x 1500) 13.500 πόντους. Αν ο αριθμός ανέβει μεταξύ 10 και 14, έκαστο kill αποφέρει 2.000 πόντους. Συνεπώς 14 kills θα μας δώσουν 28.000 πόντους. Ο μεγάλος στόχος όμως είναι να πετυχαίνουμε 15 ή περισσότερα kills στη σειρά, οπότε και αποσπάμε 3.000 πόντους για κάθε θύμα μας, ή αλλιώς (15 x 3.000) 45.000 κι άνω!

Κατόπιν όλων αυτών, φτάνοντας στο τέλος της αποστολής, θα δείτε έναν άλλο πολύ σημαντικό δείκτη, εκείνον των Kills per minute. Αν, για παράδειγμα, σκοτώσετε 160 αντιπάλους μέσα σε 7 λεπτά, αυτό θα δώσει ένα πηλίκο 22.85 kills per minute, που θα έρθει ως πολλαπλασιαστής στο βαθμολογικό αποτέλεσμα της αποστολής, διαιρεμένος διά του 10. Μ’ άλλα λόγια, ένα σκορ της τάξης των 700.000, θα μετατραπεί σε 700.000 x 2.3 = 1.610.000. (Προσέξτε ότι τα 22.85 kills/min μας δίνουν, κατόπιν στρογγυλοποίησης, συντελεστή 2.3, αν όμως ήταν 22.45 θα μας έδιναν 2.2).

Αν καθυστερήσετε να φέρετε εις πέρας το έργο σας και ο χρόνος ανέβει στα 8 λεπτά, τότε τα kills per minute θα γίνουν 20, ο πολλαπλασιαστής θα μετατραπεί σε 2 και το σκορ σας θα γίνει 1.400.000. Άρα λοιπόν το covering ναι μεν θα κάνει πιο σίγουρο το παιχνίδι σας, αλλά θα σας στερεί συνεχώς πάμπολλους και πολύτιμους βαθμούς. Κάποιοι αντίπαλοι δε, οι οποίοι καθυστερούν πολύ να εμφανιστούν, όντας ταμπουρωμένοι πίσω από έναν βράχο για παράδειγμα, χρήζουν χειροβομβίδας, για να μη σας τρώνε πολύτιμο χρόνο. Όταν θα καταφέρετε να κάνετε κτήμα σας το πολύ γρήγορο παιχνίδι, τη σωστή χρήση του Wrath mode, τα συνεχή και γρήγορα headshots και την επίτευξη των combos, θα δείτε βαθμολογίες που αρχικά θα σας φαινόταν τελείως απίθανο να αγγίξετε.

Rambo TVG Scoring System Snap6Φυσικά ο action δρόμος αποφέρει περισσότερους πόντους

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ REVIEWERS

Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική μου περίπτωση. Όταν ήρθε ο review κώδικας από την Enarxis Dynamic Media, μας ανακοινώθηκε ότι η Reef Entertainment διοργάνωνε διαγωνισμό μεταξύ των reviewers, με τους τρεις πρώτους που θα σημειώνανε το υψηλότερο σκορ στην Roll of Honour λίστα να κερδίζουν από μία φιγούρα του Rambo, η βάση της οποίας θα είχε χρυσό, ασημένιο ή χάλκινο χρώμα, ανάλογα με τη θέση που θα είχαμε καταλάβει μέχρι το πρωί της Παρασκευής 21/02.

Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν «σιγά μη καταφέρω να διακριθώ με τόσους φανατικούς των FPS». Kι όντως, στην αρχή δεν έδειχνα ικανός να διεκδικήσω με αξιώσεις κάποιο από τα μικρά αυτά βραβεία. Διόλου περίεργο για έναν άνθρωπο που εσχάτως έχει χάσει μεγάλο μέρος της επαφής του με τα shooting games. Όσο συνέχιζα όμως να παίζω και να βελτιώνομαι, άρχισα να βλέπω θεαματική αύξηση του σκορ μου σε καθεμία εκ των 16 αποστολών. Το πρωί της Παρασκευής 21/02 με βρήκε να έχω αποσπάσει 43 από τα 48 συνολικά αστέρια που μπορεί να συγκεντρώσει ο παίκτης και να έχω ξεπεράσει τα 14.5 εκατομμύρια πόντους. Όποιος ασχοληθεί με το παιχνίδι και αποφασίσει να κυνηγήσει τα υψηλά σκορ, θα καταλάβει πόσο δύσκολο είναι αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν να καταταγώ δεύτερος, κάτι που ομολογώ ότι δεν περίμενα σε καμία περίπτωση. Κι η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να έχω πάρει ακόμη και την πρώτη θέση, αν δεν έπεφτα πάνω σε έναν απίθανο συμπατριώτη μας, τον LoneWolf7. Ενδεικτικό της μάχης που υπήρξε μεταξύ μας, είναι το παρακάτω screenshot, τραβηγμένο το βράδυ της Πέμπτης, 20/02.

Rambo TVG Scoring System Snap1Εννοείται ότι ο χρήστης PopieIPiotr αποτελούσε κάποιου είδους πρόβλημα κι εξαφανίστηκε στη συνέχεια

Εκείνος κατάφερε να πάει τελικά πολύ παραπάνω, ξεπερνώντας τα 15 εκατομμύρια, εγώ μπόρεσα απλά να βελτιώσω λιγάκι παραπάνω το σκορ μου. Από χθες όμως, που το παιχνίδι κατέστη διαθέσιμο στο κοινό, έχουμε νέο κάτοικο της κορυφής, σπάζοντας ακόμη και το φράγμα των 17 εκατομμυρίων πόντων! Στο σημείο αυτό πρέπει να πω ότι έχω εντοπίσει μία τρύπα του παιχνιδιού, που επιτρέπει σε κάποιον να ανεβάσει, με λίγη προσπάθεια, όσο θέλει το σκορ του. Προφανώς δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου κι έχω στείλει σχετικό mail στην Reef Entertainment, ούτως ώστε να το διορθώσουν, αφού το “Rambo” βασίζεται πολύ στο scoring system κι είναι κρίμα να έχει ένα τέτοιο πρόβλημα, έστω κι όχι εύκολα αντιληπτό.

Rambo TVG Scoring System Snap3Το συγκεκριμένο σκορ έφτυσα αίμα για να το πετύχω

Όλα τα παραπάνω κάθε άλλο παρά άκοπα προκύψανε, αφού το Steamόμετρό μου έχει ήδη γράψει περισσότερες από 60 ώρες ενασχόλησης με το παιχνίδι! Ναι, καλά διαβάσατε, έχω παίξει, εχμ,… λιγάκι παραπάνω το “Rambo”. Νομίζετε ότι τυχαία και για πλάκα έγραψα στο review ότι υπήρξα -κι εξακολουθώ να είμαι- λάτρης των rail shooters; Σε κάθε περίπτωση, ομολογώ ότι έχω περάσει υπέροχα μέχρι στιγμής με τον συγκεκριμένο τίτλο και όποτε μπορώ εξακολουθώ να προσπαθώ να βελτιώσω το σκορ μου, μπας και πλησιάσω τους δύο φοβερούς παίκτες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, έχοντας αμφότεροι πάρει και τα 48 αστέρια. Πολύ δύσκολο βέβαια το βλέπω να τα καταφέρω, αλλά η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

19 Comments

  1. σε τι κοσμο θα φερωμε τα παιδια μας? ποιος εκλεψε τα πασγουωρντς του μανου? που ειναι ο συγκαταβατικος, ηρεμος, “αργος” παικτης που με μια κουπα καφε στο χερι ενω εξω λυσομανουσε ο βοριας κι η καταιγιδα, κυνηγουσε πιξελς κι ελυνε τους πιο δυσκολους γριφους στα αγαπημενα αντβεντσουρς? τι του εδωσες, μπορατσο? σιγουρα εσυ θα φταις παλι….
    πως τονε μετατρεψατε σε λυσωδη, μανιασμενο ραμπο που εξοντωνει τη μιση ανατολικη ευρωπη και μια αμερικανικη κωμοπολη για πλακα? η παραδοση λεει οτι ο αντβεντσουράς εχει τα πιο αργα αντανακλαστικα που υπαρχουν, και δεν μπορει ουτε doom να παιξει, οχι να κανει χεντσοτς με πολλαπλασιαστες 15 και qte την ακριβως καταλληλη στιγμη και να πwναρει τους υπολοιπους αξιονάδες ρηβιουερς παγκοσμιως….

    τελος παντων, με φατσα αποριας και τρομερο θαυμασμο, σας βγαζω το καπελο κυριε μανο. αληθεια, εχω μεινει παγωτο. τι ακολουθει? μηπως επιτελους θ αρχισεις να παιζεις και να κανεις ρηβιους σε rpg?? αν το δω κι αυτο… 😀

    ασχετο, αλλα θελω να το πω απ τη στιγμη που διαβασα το αναλυτικο, πολυ καλο ρηβιου του ραμπο. ω ναι, ακομα κι ο σταλονε, εχει αφησει τους παντες με τα σαγονια στο πατωμα, δειχνοντας οτι εχει καποια μικρα, αλλα φανερα ψηγματα ηθοποιιας μεσα του στην πολυ καλη ταινια Cop land, με εξαιρετικο καστ και ωραιο στορυ. επισης εκτυλισσεται στο νιου τζερσει κι εχει και 2-3 τραγουδια του μπρους στο σαουντρακ..

  2. Εδώ φαίνεται η ανωτερότητα του RQ, πήγε ο Adventurer Μάνος σε FPS διαγωνισμό όχι μόνο τους είχε αλλά βρήκε και bug. Μπράβο Μάνο. Ο Kuivamaa δεν πήγε για να είναι λίγο πιο δίκαιος ο διαγωνισμός ή μήπως ήταν ο PopieIPiotr εκτός συναγωνισμού;

  3. To Copland είναι με διαφορά η καλύτερη στιγμή του Sly. Νεο-γουέστερν από τα λίγα.

    Το First Blood ήταν επίσης ΠΟΛΥ μπροστά από την εποχή του και λειτουργούσε εξαιρετικά ως αντι-πολεμικό φίλμ. Στο 2 και το 3 το έκαναν πανηγυράκι, πήγε αλλού το θέμα.

    Και τώρα, ετοιμάζουμε το Μάνο για το προσεχές τουρνουά DotA, μόλις τον καταφέρουμε να ξεκολλήσει από το Hearthstone βεβαίως βεβαίως 🙂

  4. σωστος. το ραμπο 1, οπως και το ροκυ 1 εξαλλου, που αφηνει αυτο το ζεστο νιου γιορκ 70s φηλινγκ, (ετσι το λεω εγω και ναι, ξερω οτι εχει γυριστει στην φιλαντελφια, εξυπνακηδες..), ηταν και τα 2 ταινιάρες με ολη τη σημασια της λεξης.

  5. Αν έχεις δει το “Demolition man”, θυμάσαι τη σκηνή που ο Wesley Snipes, αφότου ξυπνάει στο μέλλον, απορεί με τις ικανότητες που διαθέτει αναφορικά με τον χειρισμό υπολογιστών και το σπάσιμο passwords;, E, κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ με το εν λόγω παιχνίδι! 😀 😀 😀
    Φίλε, πολύ το διασκέδασα το comment σου, ειλικρινά!
    Εννοείται ότι ΔΕΝ έχει σειρά κανέναν RPG game (μακριά από εμένα αυτά), εντάξει, την κάναμε την απαραίτητη -και πολύ ευχάριστη- αλλαγή, επιστροφή στα λημέρια μας τώρα, καθώς σιγά σιγά καταφθάνουν πολύ ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες (1954-Alcatraz, Moebius).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL