LATEST NEWS

Η επιστροφή του Wolfenstein!

Με Hendrix και υπεραντρίκιο voice-over στο trailer σου, πάντα κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η μεγάλη επιστροφή του B.J. αναμένεται στο τέλος της χρονιάς και τοποθετείται στη δεκαετία του 1960, σε ένα εναλλακτικό μέλλον όπου οι Ναζί έχουν κερδίσει το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Θα υπάρχει ένα εντονότερο φόκους σε ρομπότ και φουτουριστικές κατασκευές που πραγματικά σπάει από το occult μοτίβο των παλαιότερων παιχνιδιών, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ρίχτε βλέφαρο στο τρέηλερ και συζητάμε στα κόμεντς!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

4 Comments

  1. Πω, και ότι άκουγα το All along the watchtower. Αντίκιες ανατριχίλες διαπέρασαν την δεμένη ραχοκοκκαλιά μου, και ένα δάκρυ κύλησε για το κιτς κλιπάκι. Παρόλ’ αυτά, οκ, ομολογώ μου άρεσε. Τώρα ανυπομονώ. :Ρ

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL