LATEST NEWS

Double Dragon Neon σε PC

Το remake του “παππού” των beat’ em up, Double Dragon, βρίσκει επιτέλους το δρόμο του στη Μητέρα Πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Majesco Entertainment, μετά από μια λαμπρή πορεία στα XBLA/PSN.

To Double Dragon Neon, όπως ονομάζεται το παιχνίδι, αποτελεί ένα φόρο τιμής στα κλασικά δισδιάστατα παιχνίδια ξύλου, φυσικά με την ανάλογη “σύγχρονη” ματιά στο τεχνικό τομέα, ενώ θετικό στοιχείο είναι ότι η έκδοση για PC θα περιλαμβάνει on-line co-op, στοιχείο που έλειπε από τις εκδόσεις για κονσόλες.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η Majesco ανέφερε ότι θα εμφανιστεί στο Steam κάπου μέσα τους τρεις πρώτους μήνες της χρονιάς. Ακονίστε λοιπόν πληκτρολόγια και gamepads και ετοιμαστείτε…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. Πρέπει να έχω μαντικές ικανότητες, δεν εξηγείται αλλιώς. Μόλις προχθές έβαλα την αρχική έκδοση στο MAME, το τερμάτισα με ένα εικοσάρικο (:)) και μετά απορούσα γιατί δεν έχει βγει το Neon για PC…και voila! Θα τιμηθεί ούτως ή άλλως.

  2. Και ‘γω παιδιά είχα μεγάλες ελπίδες όταν ανακοινώθηκε ευτούνο, αλλά δυστυχώς έχει καταθαφτεί απ’όλα τα σχετικά reviews, περίπτωση αντίστοιχη του Flashback remake, οπότε κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Μακάρι να είναι το remake που περιμένουμε όλα τα ψυχάκια (ατελείωτες ώρες στο άθλιο 8086 CGA port του παιχνιδιού!)

  3. Χμ…δεν ξέρω τι παίζει, πάντως, 71 έχει μέσο όρο στο metacritic και με μερικά δεκάρια από χρήστες. Δεν με χαλάει, αλλά αυτό που πραγματικά θα ήθελα είναι το HD remake (”http://www.youtube.com/watch?v=H5cy4Ok-oPo”)του πρώτου παιχνιδιού που υπήρχε μέχρι πρότινος στο Xbox 360.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL