LATEST NEWS

Assassin’s Creed 4: Black Flag Trailer

UPDATE: Η Ubisoft μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέηλερ του πολυαναμενόμενου τέταρτου μέλους της εξαιρετικής σειράς :

Αρχική Είδηση : Στα πλαίσια του Game Developers Conference η Ubisoft αποκάλυψε το πρώτο trailer για το επερχόμενο Assassin’s Creed 4: Black Flag, το νέο κεφάλαιο της σειράς που μεταφέρει τη δράση στην Καραϊβική! Στο site VG247 αναφέρονται επίσης αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις διάφορες Collector’s Editions που θα διατεθούν μέσω καταστημάτων, οι οποίες θα περιέχουν μεταξύ άλλων artbook, figurines, πολυτελές κουτί και χάρτη του game world, καθώς και κωδικούς για το ξεκλείδωμα αποκλειστικού in-game περιεχομένου. Ακολουθεί το debut trailer για το Assassins Creed 4: Black Flag:

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

  1. Μετά το AC3, είμαι περισσότερο επιφυλακτικός με τη σειρά και δεν ξέρω αν θα ενδώσω αυτή τη φορά σε προπαραγγελία. Πάντως το συγκεκριμένο δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον, αν και ο μυστικιστικός χαρακτήρας της σειράς πήγε περίπατο, οριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL