LATEST NEWS

Τέλος η συνδρομή στο Elder Scrolls Online

Από σήμερα 17 Μαρτίου και μετά το μεγάλο update στο Elder Scrolls Online και την Tamriel Unlimited έκδοση του παιχνιδιού ένας νέος κύκλος αρχίζει για το γνωστό MMORPG. Το παιχνίδι γίνετε πλέον Buy to Play (μοντέλο Guild Wars 2) και δεν απαιτεί πια μηνιαία συνδρομή. Επιπλέον, με το νέο του update, έχουν γίνει αρκετές νέες προσθήκες που εκτός των άλλων, προσφέρουν περισσότερο end-game περιεχόμενο. Σημαντική προσθήκη είναι και το Crown Store από το οποίο θα μπορούν οι παίκτες να αγοράζουν κυρίως cosmetic items και κάποια boosts για το leveling τους.

Όσοι συνεχίσουν να πληρώνουν τη συνδρομή θα έχουν κάθε μήνα κάποια προνόμια όπως crowns για το crown store και το πιο σημαντικό, θα λαμβάνουν δωρεάν κάθε νέο DLC που θα κυκλοφορίσει για το παιχνίδι. Μένει να δούμε κατά πόσο θα έχει επιτυχία αυτή η κίνηση της Zenimax.

Νίκος Τσοκτουρίδης

Ο Νίκος, καπετάνιος στο επάγγελμα, δαμάζει τα κύματα παίζοντας games. Έχει ένα μεγάλο όνειρο: Να μεταδώσει στον Τσοκ Τζούνιορ την αγάπη του για το PC Gaming, τον ΠΑΟΚ και το Ragequit. Email: [email protected] - Steam | Facebook  

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL