LATEST NEWS

Επιστροφή στις ρίζες με το TOXIKK

Αν βαρεθήκατε τα first person shooters που διαθέτουν το regeneration στοιχείο, που προσφέρουν cover system, κλάσεις παικτών και αναβαθμίσιμα όπλα, τότε το TOXIKK είναι το επόμενο παιχνίδι της κατηγορίας που πρέπει να δείτε.

Όπως αναφέρει η Reakktor Studios, που βρίσκεται πίσω από τη δημουργία του εν λόγω τίτλου, αυτός δεν θα είναι free-to-play (ρίχνοντας έτσι ένα ακόμη βέλος προς τη μοντέρνα κατεύθυνση των σύγχρονων fps), αλλά ένα sci-fi arena shooter απευθείας εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα παιχνίδια που είδαμε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές των ’00s.

Ως εκ τούτου, χαρακτηριστικά όπως διπλό άλμα, δυνατότητα ταυτόχρονης μεταφοράς εννέα διαφορετικών όπλων, δευτερεύον fire mode για καθένα από αυτά, χρήση health packs και booster pick-ups θα δίνουν το παρόν.

Μπορεί από πλευράς περιεχομένου να γυρνά την πλάτη του στις τάσεις της σύγχρονης εποχής, τo TOXIKK όμως θα ακολουθήσει μία άλλη μόδα, εκείνης του Early Access, ξεκινώντας την πορεία του εντός του τελευταίου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Γεύση από το περιεχόμενό του μπορείτε να πάρετε από το πρώτο trailer που έκανε την εμφάνισή του.

Καθόλου κακό, δε συμφωνείτε;

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL