LATEST NEWS

[UPDATED] Special edition για το The Whispered World

Update: Με σημερινό δελτίο τύπου, η Daedalic Entertainment γνωστοποίησε ότι η “αναβάθμιση” στην special edition θα είναι απολύτως δωρεάν για τους κατόχους της ψηφιακής έκδοσης του παιχνιδιού!

Αρχική είδηση: Όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει, η Daedalic Entertainment βρίσκεται στο στάδιο σχεδιασμού του “Silence-The Whispered World 2”. Προκειμένου λοιπόν να εκμεταλλευτεί το σωστό timing, να ενισχύσει την προσμονή για το καινούργιο παιχνίδι της, αλλά και να προσθέσει φυσικά μερικά ευρώ στο ταμείο της, προχωρά στην κυκλοφορία μίας special έκδοσης του πρώτου μέρους, που πρόκειται να κάνει την εμφάνισής της στο Steam την 6η του Μάη.

Τα νέα χαρακτηριστικά της εν λόγω version είναι το audio commentary από τους Jan Mueller-Michaelis και Marco Huellen, η ύπαρξη tutorial και τα περισσότερα achievements σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση. Η τιμή πώλησής του θα ανέρχεται στα € 19.99, ενώ για όσους διαθέτουν ήδη το παιχνίδι και θα επιθυμήσουν να το “αναβαθμίσουν”, το αντίτιμο θα κυμαίνεται στα € 5.00.

Σίγουρα δε πρόκειται για κάποια ιδιαίτερα βελτιωμένα έκδοση και με δεδομένο ότι το παιχνίδι έχει συμπεριληφθεί σε κατά καιρούς bundles πολύ χαμηλής τιμής, θα είναι μάλλον αρκετά δύσκολο να επιτύχει υψηλό νούμερο πωλήσεων. Από την άλλη βέβαια, είναι ένας καλός τρόπος προώθησης και διαφήμισης του επερχόμενου sequel…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Ένα update ή διόρθωση νομίζω χρειάζεται στην συγκεκριμένη είδηση. :p
    Βγήκε και στο GoG και δεν κοστίζει τίποτα απολύτως 🙂 σε αυτούς που το έχουν η αναβάθμιση από την απλή σε αυτή (βλ. important notice): http://www.gog.com/news/game_update_the_whispered_world_special_edition
    EDIT: “New in the Special Edition is the developers’ commentary featuring Jan ‘Poki’ Müller-Michaelis and Marco Hüllen, as well as the orchestral soundtrack, unlockable achievements, an alternate ending, and re-polished graphics in some scenes”.

  2. Παρατήρηση πρώτη: Μόνο στο GOG αναφέρεται αυτό περί “alternate ending”. Ούτε καν το press release της Daedalic δε κάνει λόγο για κάτι τέτοιο.
    Παρατήρηση δεύτερη: Το έβαλα το παιχνίδι κι ενώ το παλιό, αν και έτρεχε σε 1024×768, γέμιζε όλη την επιφάνεια σε widescreen monitor, η special edition αφήνει black borders αριστερά και δεξιά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL