LATEST NEWS

Telltale’s Poker Night At The Inventory 2

Στα τέλη του Απρίλη κυκλοφορεί το Poker Night 2, η συνέχεια του διασκεδαστικού όσο και ζουρλού παιχνιδιού πόκερ της Telltale. Αυτή τη φορά στο τραπέζι κάθονται οι Sam από τους Sam & Max, Ash από τα Evil Dead, ο λατρεμένος Claptrap από τα Borderlands και ο σχετικά πιο άγνωστος Brock Samson (όποιος θυμάται τα Venture Bros/Johnny Quest στο Cartoon Network πρό Nova και λοιπών φλωριών, κερδίζει ειδικό Πι, υπογεγραμμένο από ολόκληρη την ομάδα του Ragequit). 

Dealer, η ακαταμάχητη GlaDOS και πλέον εκτός από το No Limit Texas Hold ‘Em έχει προστεθεί και η δυνατότητα να παίξετε το λιγότερο δημοφιλές Omaha. Περαιτέρω, παίζοντας μπορείτε να ξεκλειδώνετε αντικείμενα και skins για άλλα παιχνίδια στο Steam. Eπιβεβαιωμένα είναι τα Team Fortress 2 (λείπει ο Μάης απ’τη Σαρακοστή;) και το Borderlands 2 με άλλα να έπονται.

Ρίχτε και φλέβαρο στο φανταστικό τρέηλερ και πείτε μου αν μπορείτε ν’αντισταθείτε!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

3 Comments

  1. Είχε χαβαλέ το πρώτο, αλλά από ένα sequel θα προτιμούσα κάτι πιο… massive. Πολλούς χαρακτήρες από διάφορα games να διαλέξεις, να φτιάξεις τραπέζι με χαρακτήρες της επιλογής σου, δυνατότητα custom char για να παίζεις παρέα με τους θρύλους, online multiplayer. Αυτά για αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL