SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2: WOTC Part 12: Only human

There is no spoon

Η συντριβή στην προηγούμενη αποστολή άφησε βαθιά τα σημάδια της στο σώμα και τις ψυχές των στρατιωτών της XCOM. Τρεις γενναίοι στρατιώτες έχασαν την ζωή τους σε μία επιχείρηση που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο των Advent και του Chosen Warlock. Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει αυτοκριτική, επανεξέταση πλάνων και προσπάθεια για ανύψωση ηθικού. Η αξιολόγηση του μήνα αυτή τη φορά έχει αρκετά μελανά σημεία.

Μέσα στη μαυρίλα υπάρχουν και κάποια θετικά σημεία. Το πρώτο είναι η δημιουργία μίας Spider Suit που θα δώσει στους snipers μας μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων. Το δεύτερο, η απόκτηση ενός resistance order που θα βοηθήσει στην επιβίωση των στρατιωτών εάν βρεθούν σε κατάσταση ζωής και θανάτου.

1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Back to top button
elEL